Boyabat Daylı Mevkinde Feci Kaza

Boyabat Daylı Mevkinde Feci Kaza 2 yaralı

Boyabat ilçesinde karşı şeride geçen meyve yüklü kamyonetin otomobille çarpmasıyla meydana gelen trafik kazasında iki kişi yaralandı.

Boyabat ilçesi Daylı Köyü mevkinde Boyabat istikametine hareket halindeki Ş. D.nin kullandığı 57 AZ  plakalı  meyve yüklü kamyonet, henüz bilinmeyen bir nedenle karşı şeride geçti. O anda Boyabat'tan Durağan ilçesi yönüne seyir halindeki Yılmaz Karakişi'nin kullandığı 34 ANF 950 otomobile çarpan kamyonet devrilerek durabildi.

Kamyonetin karşı şeride geçerken çarptığı yol aydınlarma direği ana yola devrilerek Boyabat Durağan anayolu bir süre trafik akışına durdu. Kazada sürücü Ş. D. ve oğlu H. D. yaralandı. Yaralılar olay yerine genen sağlık ekipleri tarafından Boyabat 75. Yıl Devlet Hastanesine kaldırıldı.

Kaza sonrası olay yerine gelen trafik ve karayolları ekipleri yol güvenliği alarak kontrollü geçiş sağladı. Kamyonetin olay yerinden kaldırılması ve yol temizliği sonrasında trafik normal seyrine girdi. Kazadan yara almadan kurtulan otomobil sürücüsü Yılmaz Karakişi kazanın oluşunu Boyabat Sesi kamerasına anlattı. Karakişi "Durağan ilçesi yönüne seyir halindeydim, bir anda toz bulutu gibi karşı şeritteki yoldan kamyonetin benim seyrettiğim şeride geçtiğini görünce hemen direksiyonu sağa kırdım. Şükürler olsun ki kazayı ucuz atlattım. Kamyon sürücü arkadaşıma ve oğluna da geçmiş olsun diyorum." dedi. 

Polis ekipleri kazayla ilgili inceleme başlattı


 

-Haber Merkezi

Güncelleme Tarihi: 12 Eylül 2019, 21:08
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner115