Boyabatlı İşadamı Atilla Çağlar Dualarla Toprağa Verildi.

Boyabatlı İşadamı Atilla Çağlar, Dualarla Toprağa Verildi.

Merum Kolazlı Mustafa Çağlar'ın oğlu, Çağlar Tuğla Fabrikası Sahibi, Eski Boyabat Belediye Başkanı Abdullah Çağlar'ın kardeşi, Sudi Yeğin ve Barış Tezcan'ın kayinpederi, Mustafa Çağlar'ın babası Atilla Çağlar, Boyabat Büyükcami avlusunda ikindi namazına müteakiben kılınan cenaze namazı sonrasında Şehir Mezarlığına götürülerek dualar eşliğinde toprağa verildi.

Aynı gün ve aynı vakitte İlhan Tekin'in hanımı, Emekli Öğretmen Suat Tekin'in annesi Meliha Tekin de Büyükcami avlusunda ikindi namazına müteakiben kılınan cenaze namazı sonrasında Şehir Mezarlığına götürülerek dualar eşliğinde toprağa verildi.

Cenaze törenine İlçe Kaymakamı Fatih Aksoy, siyasi parti temsilcileri, toprak sanayi işadamları, esnaflar, aile bireyleri, Boyabat ve ilçe dışından gelen vatandaşlar katıldılar.

Boyabat Sesi Gazetesi ailesi olarak Merhum Atilla Çağlar ve Merhume Meliha Tekin'e Allahtan rahmet yakınlarına başsağlığı dileriz.

Mahmut Coşkun

Güncelleme Tarihi: 24 Aralık 2019, 09:18
YORUM EKLE
YORUMLAR
BAHATTİN ERBAŞ
BAHATTİN ERBAŞ - 4 yıl Önce

????Merhuma rahmetler dilerken, başta Mustafa/Betül/Meftun/Yelda ve Oğuz Alp kardeşlerimiz/arkadaşlarımız olmak üzere tüm ailesi ve yakınları ile sevenlerine başsağlığı ve sabırlar diliyorum, ruhu şad, mekanı cennet olsun...????????

SIRADAKİ HABER

banner115