“TÜM HALKIMIZI MAÇA BEKLİYORUZ”

“TÜM HALKIMIZI MAÇA BEKLİYORUZ”

“TÜM HALKIMIZI MAÇA BEKLİYORUZ”

Boyabat1868 Spor kulübü Bal Ligi mücadelesinde peş peşe dördüncü yenilgisini Niksar Belediye Spor karşısında aldı. Saha da varlık gösteremeyen temsilcimiz 3-0’lık yanilgiyle taraftarlarını üzdü. Bal Ligi 4. Gurupta 16 puanla 10. sırada yer alan ekibimiz bu hafta Daylı Stadında 1074 Çankırı Spor ile mücadele edecek. Sarı-Lacivertli ekibimiz evinde oynayacağı maçta güçlü rakibini yenerek alacağı 3 puanla üst sıralara tırmanmak ve rahatlamak istiyor.

Bu hafta oynanacak 1074 Çankırı Spor karşılaşması için konuşan Boyabat 1868 Spor Kulüp Sözcüsü Sabri Apaydın “Kazanıp üst sıralara çıkmak istiyoruz” dedi.
Sabri Apaydın “Bal Liginde ilk senemiz. Amacımız yapabileceğimizin en iyisini yapmak ve gelecek yıllarda Şampiyonluğa oynayacak bir Boyabat 1868 Spor oluşturmak. Yönetim, Teknik Ekip ve Futbolcular olarak bu hedef doğrultusunda en iyisini yapmak için tüm gücümüzle çalışıyoruz, çalışmaya devam edeceğiz. Boyabat’ımızı ulusal bir arenada başarıyla temsil etmeye, en iyi şekilde tanıtımını yapmaya çalışıyoruz. Bu süreçte bazı iş kazaları ve yetersizliklerimiz oluyor. Adım adım en iyi olmak için eksikliklerimizi tamamlayarak yürüyoruz. Şu an ligimizde bulunduğumuz yerden memnun değiliz. Ligin kalan 10 haftasında alabileceğimiz en iyi puanı alıp, ligi olabilecek en yüksek noktada bitirmek istiyoruz. Bal Ligi, 4.grup 17. Hafta maçında, Daylı Stadın da, Pazar günü saat 14.00’te 1074 Çankırı Spor ile karşılaşacağız. Teknik ekibimiz ve futbolcularımız maç hazırlıklarına devam ediyor. Amacımız galip gelmek. Alacağımız 3 puanla üst sıralara tırmanmak ve rahat bir nefes almak istiyoruz. Sahaya çıktığımızda itici güç olarak taraftarımızı yanımızda görmek istiyoruz. Boyabat halkının bizi yalnız bırakmayacağına inanıyor ve tüm halkımızı maça bekliyoruz.” ifadelerinde bulunarak, taraftar desteğinin önemini vurguladı.

Güncelleme Tarihi: 05 Şubat 2020, 13:37
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner115