Boyabat Özel Anlam Okulu,Voleybol Turnuvasında Şampiyon Oldu

Boyabat Özel Anlam Okulu, Voleybol Turnuvasında Şampiyon Oldu

Boyabat ilçesinde İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından 24 Kasım Öğretmenler Günü etkinlikleri kapsamında düzenlenen Voleybol Turnuvası final maçında Tük Telekom Fen Lisesi takımını 3-0 yenen Özel Anlam İlk ve Ortaokulu takımı şampiyon oldu.

24 Kasım Öğretmenler Günü kutlama etkinlikleri kapsamında 19 takımın mücadele ettiği grup maçlarının ardından finale yükselen Tük Telekom Fen Lisesi ile Boyabat Özel Anlam İlk ve Ortaokulu voleybol takımları Necmettin Erbakan Kapalı Spor Salonu'nda düzenlenen Voleybol Turnuvası'nda şampiyonluk için mücadele ettiler. 

Maçta her iki takım oyuncuları da turnuvanın şampiyonluğu için mücadele ederken birinci seti 25-12  ikinci seti 25-19 ve üçüncü setide 25-23 hazanan Boyabat Özel Anlam İlk ve Ortaokulu voleybol takımı 24 Kasım Öğretmenler Günü gibi anlamlı bir günün şampiyonu oldular.

Maçı izleyen İlçe Milli Eğitim Müdürü Osman Özkan her iki takım oyuncularını da tebrik edip başarılarının devamı dileklerinde bulunurken takım oyuncuları ve yöneticileri de birbirlerini tebrik edip hatıra fotoğrafları çektirdiler.

Maç sonunda Boyabat Sesi muhabirne konuşan Anlam Okulları Eğitim Koordinatörü ve takımın kaptanı Mustafa Tepeli "Bize bu imkanı sunduğu için ilçe milli eğitim müdürümüze teşekkür ederiz. Güzel bir karşılaşma oldu. Fen lisesini de tebrik ediyoruz. Gerçekten herkes için güzel bir etkinlik oldu. Biz her anlamda başarıyı hedefliyoruz, okul olarak sloganımız da bu zaten. Voleybol turnuvası da kendimizi ifade etmek için önemli bir nokta oldu. Kazandığımız için mutluyuz. Herkese teşekkür ediyoruz." dedi.

Mahmut Coşkun


 

Güncelleme Tarihi: 23 Kasım 2019, 20:00
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner115