Boyabat Eğitimspor Kulübü Hentbol takımı altyapı çalışmalarına başladı

Boyabat Eğitimspor Kulübü Hentbol takımı altyapı çalışmalarına başladı

Boyabat Eğitimspor Kulübü Hentbol takımı altyapı çalışmalarına başladı


Boyabat İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından yürütülen Yetenek Akademisi Projesi kapsamında kurulan Boyabat  Eğitim Spor Kulübü, Hentbol branşında alt yapı seçmeleri için çalışmalara başladı.

Milli Eğitim Müdürlüğü'nden konuyla ilgili yapılan açıklamada   

''Yaşar Topçu  Yatılı Bölge Ortaokulu Beden Eğitimi Öğretmeni Nuri Turan ve Cumhuriyet Ortaokulu beden egitim öğretmeni Sema Altun İlçemizdeki bütün Ortaokullarımızda 5.ve 6. Sınıf öğrencilerinden tarama yaparak yaklaşık 120 kişilik bir Sporcu havuzu oluşturdular. Öğretmenlerimiz Nuri Turan ve Sema Altun seçtikleri bu öğrencilerimizle Şehit Ersoy Gürsu Anadolu  Lisesi Spor salonunda Cumartesi ve Pazar günleri antrenmanlarına başladılar. 
Geleceğin  hentbolcularının yetiştirilmesi amacıyla başlanan yetenek akademisi projesi kapsamında  beden eğitimi öğretmenlerimiz Nuri Turan ve Sema Altun'a,  öğrenci seçimlerinde yardımcı olan Ortaokul Müdürlerimize, beden  egitimi öğretmenlerimize, Boyabat Gençlik ve Spor İlçe Müdürü  Faruk Erdem'e ve ayrıca  antrenmanlar için spor  salonunu kulübümüz öğrencilerine kapılarını  açan Şehit Ersoy Gürsu Anadolu Lisesi Müdürü Numan Karamustafaoğlu'na teşekkür ederiz
.'' ifadelerine yer verildi.

Güncelleme Tarihi: 29 Aralık 2021, 18:03
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner115