Bölge Trafik önündeki kavşakta devrilen kömür yüklü tırın sürücüsü yaralandı

Bölge Trafik önündeki kavşakta devrilen kömür yükü tırın sürücüsü yaralandı

Sinop yönünden Kastamonu'ya hareket halindeki kömür yüklü tır Sinop-Kastamonu-Boyabat kavşağında devrilerek, sürücüsü yaralandı.

Sinop yönünden Kastamonu'ya hareket halinde olan Onur Kalenderoğlu'nun (44) kullandığı 37 NC 783 plakalı kömür yüklü tır, henüz bilinmeyen bir nedenle kontrolden çıkarak Boyabat ilçesi Osmanköy mevkindeki Sinop-Kastamonu-Boyabat kavşağından Kastamonu yönüne dönüşünde demir bariyerlere çarparak devrildi. 

Boyabat Bölge Trafik Denetleme İstasyon Amirliği çevre duvarına da çarpan tırın kabininde sıkışan araç sürücüsü Kalanderoğlu, Boyabat Belediyesi İtfaiye ekipleri tarafından metal kesen araçlar da kullanılarak uzun uğraşlar sonunda yaralı olarak çıkarıldı. Yaralı sürücü sağlık ekiplerince Boyabat 75. Yıl Devlet Hastanesine kaldırıldı.

Devrilen tırın ve yola dökülen kömürler yüzünden trafik akışına kapanan yoldaki araçların seyri, trafik ve karayolları ekipleri tarafından karşı şeritten iki saat süreyle kontrollü şekilde sağlandı.

Tırın ön kısmının ve kasasının vinçler kullanılarak kaza yerinden kaldırılıp, yola dökülen kömür ve diğer maddelerin temizlenmesi sonrasında trafik akışı normal seyrine girdi.

Kazayla ilgili Trafik ekipleri kazayla ilgili soruşturma başlattı.

Mahmut Coşkun

Güncelleme Tarihi: 30 Aralık 2021, 10:33
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner115