Boyabat 1868 Spor, Kötü Gidişe Dur Diyemedi 

Boyabat 1868 Spor, Kötü Gidişe Dur Diyemedi 

Boyabat 1868 Spor, Kötü Gidişe Dur Diyemedi 

2 Şubat 2020 Cumartesi günü deplasmanda Niksar Belediyespor ile karşılaşan Boyabat 1868 Spor, maçı 3-0 gibi farlı sonuçla kaybederken, taraftarlarını üzmeye devam etti.

Maçın 3 golü de ilk yarıda gelirken, 2. yarı golsüz geçti. Niksar Belediyespor 19. dakikada Hasan, 20. dakikada Cengiz ve 45. dakikada da Mert'in ayağından kazandığı gollerle puanını 27 ye çıkarırken, Boyabat 1868 Spor 16 puanda kaldı. 

Boyabat 1868 Spor oyuncularından Cihat'ın ayağına aldığı darbe, Enes Bahadır'n da yüzüne aldığı krampon darbesiyle sakatkanması oyuna olumsuz yansıyan etkenler olurken, takımın 4 haftadır puan yüzü görememesinin, hocanın tercihlerindeki yanlışların da büyük payı olduğu şeklinde söylemler ifade edilmeye başlandı. 

Sonuç olarak taraftar, gidişattan mutsuz, futbolcu ve teknik heyetin biran önce kendine gelmesi gerektiğini yüksek sesle konuşmaya başladı. Taraftar, önümüzdeki hafta kendi sahasında Çankırı Belediye Sporu ağırlayacak olan takımının iyi oyunla kendilerini mutlu edecek 3 puan alarak, yeni bir çıkış yapmasını bekliyor.

Mahmut Coşkun

Güncelleme Tarihi: 02 Şubat 2020, 21:30
YORUM EKLE
YORUMLAR
Misafir
Misafir - 4 yıl Önce

Hocayı değiştirin.takımı değiştiremeyeceğinize göre

BOYABATLI
BOYABATLI - 4 yıl Önce

DÜZELÜ BEE.

Misafir
Misafir - 4 yıl Önce

Para dersen var ama orası amatör küme değil sinopsporu dograttiniz ee ne oldu gene sinopspor ile karşılaşacaksınız

SIRADAKİ HABER

banner115