Boyabat 1868 Spor, Hazırlık Maçında İstanbul Sinop Sporu 3-2 Yendi

2019-2020 Futbol sezonu BAL liginde mücadele edecek olan Boyabat 1868 Spor ve İstanbul Sinop Spor hazırlık maçı için Boyabat Daylı Stadyumunda karşılaştılar.

Hazırlık maçını İstanbul Sinop Spor Başkanı Rafet Orhan ve Boyabat 1868 Spor Başkanı Ali Koca da izleyerek maç öncesi birbirlerine başarı dilediler. Maç öncesi her iki takımın kaptanları da birbirlerine çiçek takdim ederek başarı dileyip centilmenlik örneği gösterdiler.

Her iki takımda 90 dakika boyunca iyi bir performans gösterip, birbirlerine karşı dengeli bir oyun sergiledilerken, Boyabat 1868 Spor Tenik Hocası Mustafa Şakar ve İstanbul Sinop Spor Teknik Hocası  Oğuz Karaboğa maç boyunca saha kenarından oyuncularını uyarıp taktk verdiler.

Maçın ilk 45 dakikasını 25. dakikada Taha Berk Gültekin'in, 32. ve 43. dakikalarında Uğur Vural'ın attığı gollerle 3-0 önde kapatan Boyabat 1868 Spor, ikinci yarıda gol atamadı.

İstanbul Sinop Spor 55. dakikada Oğuzhan Şenyiğit  ve 88. dakikada Doğukn Borak'ın attığı gollerle maçın sonucunu belirledi. 90 dakika Boyabat 1868 Spor'un İstanbul Sinop Spor'u 3-2 yemesiyle tamamlandı.

Maç sonunda her iki takımın futbolcuları ve yöneticileri birbirlerine BAL liginde başarılar dilediler.

Maçı, her iki takımın yöneticileri, Ak Parti İlçe Başkanı Ferhat Yıldız ve sporseverler izlerken, BAL ligi maçlarında takımın desteklenmesi ve motive edilmesi için tüm taraftar ve sporseverlerin maçlara gelip takımlarını desteklemeleri istendi. 

Boyabat 1868 Spor BAL ligi ilk resmi maçında 22 Eylül Pazar günü kendi sahasında Atakum Belediyespor'u ağırlayacak.

Mahmut Coşkun