Boyabat 1868 Spor'da Kadro Şekillenmeye Başladı

Boyabat 1868 Spor'da Kadro Şekillenmeye Başladı

Boyabat 1868 Spor Mustafa Şakar ile devam dedi

Geçtiğimiz sezonda Sinop Amatör Ligi namağlup şampiyon tamamlayan ve play out karşılaşmasında Sinopspor'u 2-1 devirerek Bölgesen Amatör Lige katılmaya hak kazanan Boyabat 1868 Spor mevcut hocası Mustafa Şakar ile yeniden anlaşmaya vardı.

BAL Liginde mücadele edecek Boyabat 1868 Spor'da hoca ve kadro şekillenmeye başladı.Geçtiğimiz dönemde ki güçlü kadroyu korumayı düşünen Boyabat 1868 Spor yönetimi Teknik Direktör Mustafa Şakar'ın raporu doğrultusunda ;Yasin Soner Aktaşgil,Sevet Gaburga,Enes Demirci,Timur Gül,Cihad Coci,Ahmet Onur Yılmaz,Uğur Vural,Mert Çakır,Selahattin Aktaş ile yeniden anlaşmaya vardı.

Ayrıca yardımcı antrenörlüğe Samsunspor, Sinopspor, Alibeyköy, Tekirdağspor, Çorlu 1947, Altınova Belediyesi, Çarşamba, Balıkesirspor ve Bodrumspor gibi birçok takımda oynamış Emre Yazgın getirildi.

-Haber Merkezi

Güncelleme Tarihi: 29 Haziran 2019, 14:43
YORUM EKLE
YORUMLAR
HAKAN
HAKAN - 5 yıl Önce

Çok güzel haberler bunlar yalnız bunlardan önce tesis ve sdat konusunda bir çalışma var mı? Boyabat 1868 spor klubü maçlarını şehir stadında mı yoksa daylı stadına mı? oynayacak bununla ilgili bir çalşma yapılıyor mu acaba.

SIRADAKİ HABER

banner115