Okçuluk Toyu'nda Minikler, Genç Kız ve Erkekler Yarıştılar

Okçuluk Toyu'nda Minikler, Genç Kız ve Erkekler Yarıştılar

Boyabat Belediyesi'nin ev sahipliğinde Gazanfer Gençlik ve Spor Kulubü tarafından 1. Boyabat Gazanfer Okçuluk Toyu etkinlikleri İnönü İlkokulu Bahçesinde devam etti.

29 Haziran 2019 Cumartesi günü Esentepe Çakıroğlu Mahallesinde menzil kategorisinde limitli ve limitsiz ok atışları sonrasında İnönü İlkokulu Bahçesinde karma minikler, genç kızlar ve genç erkekler puta koşusunda yarıştılar.

Minik okçular 25 metreden 25'er ok atışıyla, genç kızlar ve genç erkeklerde 35 metreden 49'ar ok atışıyla yarıştılar. Genç erkeklerde daha önceden dünya şampiyonluğu bulunan İzmit Bölgesi okçu sporcularından Muhammet Ali Temel 49 da 49 yaparak izleyicilerden alkış alıp tebrik edildi. Temel, Boyabat Sesi kamerasına da konuşarak başarıdaki sırrını anlattı.

Yarışmalar sonrasında Gazanfer Gençlik ve Spor Kulubü Başkanı Hasan Beşiroğlu ve Boyabat Belediye Başkan Yardımcısı Hüseyin Ceylan, etkinliğe katılan sporcu ve emeği geçenlere teşekkür ettiler.

1. Boyabat Gazanfer Okçuluk Toyu etkinlikleri 2. gününde İnönü İlkokulu Bahçesinde büyüklerde ok atma yarışmaları ve sonrasında da ödül töreniyle sona erecek.

Mahmut Coşkun

Güncelleme Tarihi: 30 Haziran 2019, 01:03
YORUM EKLE
YORUMLAR
osman kızılaslan
osman kızılaslan - 5 yıl Önce

milletler yapay zeka ile, uzay bilimleri ile uğraşırken bizler neyle uğraşıyoruz

SIRADAKİ HABER

banner115