Yeniden Refah Partisi Boyabat 1. Olağan Genel Kurulu Yapıldı

Yeniden Refah Partisi Boyabat 1. Olağan Genel Kurulu Yapıldı

Yeniden Refah Partisi Boyabat ilçe kongresi yapıldı 
 

Sinop'un Boyabat ilçesinde Yeniden Refah Partisi ilçe başkanlığına Hüseyin Özcan seçildi. 

Boyabat 15 Temmuz Şehitler Kültür Merkezinde sunuculuğunu İbrahim Barutçu'nun gerçekleştirdiği saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başlayan Yeniden Refah Partisi Boyabat 1. Olağan Kongresinde tek listeyle girilen seçimde, Hüseyin Özcan ilçe başkanlığına seçildi. 

Özcan, konuşmasında, kutlu davanın ikinci kırk yılında omuzladığımız yükü bu gün on sekiz yaşında bir genç heyecanı ile taşımaktan gurur duyuyorum, dedi. 

Yeniden Refah Partisi Boyabat İlçe Başkanı Hüseyin Özcan, sözlerine devamla "Milli görüşün mimarı olan Prof. Dr. Necmettin Erbakan hocamızı rahmet, minnet ve saygı ile anıyoruz. Çıkmış olduğumuz bu kutlu yolculukta beraber yürüyeceğimiz tüm dava arkadaşlarıma azimli ve başarılı çalışmalarından dolayı teşekkür ederim. 

Kuruluşumuzdan bu güne kadar ilçemizde bulunan diğer parti yönetimleri ile sıcak ve samimi ilişkiler kurarak işe başladık. İnşallah, sonuna kadar da böyle devam edeceğiz. Çünkü başka Boyabat yok, başka Sinop yok, başka Türkiye yok. 

2020 Türkiye'sinde halkımızın yeniden refaha kavuşabilmesi sözü ile hepinizi saygı ve muhabbetle selamlıyorum. Davamız ve kongremiz hayırlara vesile olur inşallah"
dedi. 

Kongrenin yönetimi için verilen teklif üzerine Divan Başkanlığına Yeniden Refah Partisi MKYK Genel Merkez Üyesi Mustafa Barutçu, katip üyeliklerini de İsmail Teziç ve Özgür Yazgan görev aldılar.

Divanın seçimiyle protokol konuşmaları yapılması ve Yeniden Refah Partisi Boyabat Gençlik Kolları Başkanı Yardımcısı Hasan Melih Koşar'ın faaliyet raporlarını okumasıyla yapılan oylamanın oy birliğiyle kabul edilmesiyle Divan kurulu, yönetimi İlçe Seçim Kurulu görevlilerine devretti. Gerçekleştirilen seçim sonrasında Hüseyin Özcan, kullanılan oyların tamamını alarak, resmi olarak Yeniden Refah Partisi Boyabat İlçe Başkanlığına seçildi.

Kongre sonrasında partililer, toplu olarak ilçenin Dörtyol mevkine kadar yürüyerek partinin ilçe binasının açılışını yaptılar. 

Kongreye, Yeniden Refah Partisi MKYK Genel Merkez Üyesi Mustafa Barutçu, Yeniden Refah Partisi Kastamonu İl Başkanı Abdullah Aktaş, Sinop İl Yönetimi, Durağan İlçe Başkanı İsmail Teziç, İstanbul Bağcılar İlçe yönetimi, Erbakan Vakfı Sinop İl Başkanı Kayıhan Kaptanoğlu, Boyabat Gençlik Kolları Başkanı Hasan Mete, Boyabat Ak Parti ilçe başkanlığını temsilen İl Genel Meclisi Üyesi Rıdvan Mete ve diğer davetliler katıldılar.

Mahmut Coşkun

Güncelleme Tarihi: 08 Şubat 2020, 23:44
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner115