MHP Boyabat Belediye Başkan Adayı Murat Muslu vatandaşlar tarafından karşılandı

Boyabat Milliyetçi Hareket Partisi Belediye Başkan adayı Murat Muslu vatandaşlar tarafından karşılandı

31 Mart Yerel Seçimlerinde Boyabat Milliyetçi Hareket Partisi Belediye Başkan Adayı Murat Muslu Boyabat’ta vatandaşlar tarafından coşkuyla karşılandı. 01 Şubat 2024 Perşembe günü İlçe Başkanlığı önünde düzenlenen karşılama programında vatandaşlara seslenen Başkan Adayı Muslu kapı kapı dolaşarak mutlaka değişimi gerçekleştireceklerini vurguladı.

Milliyetçi Hareket Partisi Boyabat Belediye Başkan Adayı Murat Muslu konuşmasında şu ifadelere yer verdi ;

‘’ Sevgili Boyabatlılar , seçim çalışmalarına başladığımız şu  ilk dakikalarda davetimize icabet ederek bize güç verdiniz, moral verdiniz inancımızın ve kararlılığımızın artmasına vesile oldunuz rabbim hepinizden razı olsun.

Kıymetli  hemşehrilerim ilçe başkanımız Hüseyin Ayyüksel ve ilçe teşkilatımızın talebiyle adaylık sürecimiz başladı. Bu kıspeti giyerek er meydanına çıkmamın uygun olacağını söyledi. Bunun üzerine beraber yol yürümekten şeref duyduğum Boyabat’ın bir değeri ağabeyim Mustafa Meftun Çağlar ile bir istişarede bulundum. Kendisi beni yüreklendirici cesaret verici ve bu işlerin nasip işleri olduğunu aday olursam yanımda olacağını söyledi. Daha sonra anne ve babamla istişare ettik . Boyabatımızda umut bekleyen, değişim isteyen binlerce hemşehrimide de düşünerek aday olmayı kabul ettim.

18 Ocak Perşembe günü adaylığımız ilan edildi geçen 13 günlük süre zarfında yönettiğim şirketimizin işlerini toparlamak, seçim için  önemli bir çalışma yapmak ve teşkilatımızla uyumlu bir takvim oluşturmak için çalışarak bugünü belirledik. İşte huzurunuzdayım Akyörük Köyü’nden Ramazan Muslu ve Cemile Muslu’nun oğluyum. Emekli öğretmenler Kazım Şahin ve Halim Şahin’in yeğenleriyim. Boyabatımızın bir evladıyım Yenimahalle’de doğup büyüdüm. İlk ve ortaokulu Cengiz Topel İlköğretim  Okulunda Liseyi Şehit Ersoy Gürsu Anadolu Lisesi’nde okudum. Yüksek Tahsillerimi Eskişehir ve İstanbul’da tamamladım. İstanbul’da ortaklı aile şirketimizin başındaydım. Şimdi Boyabat için canla başla çalışmak için aranızdayım.

Kıymetli hemşehrilerim Boyabatımızın köklü sorunlarının olduğunu çok iyi biliyorum. Belediye yönetimde ortaya çıkan zaafiyeti biliyor, görüyor ve yaşıyoruz.

Epey bir zamandır Boyabat’ın  haketmediği şekilde yönetildiğini görüyorum. Bu gidişe bir dur demek artık Boyabat büyüsün vizyonumuz değişsin diye yola çıktık. Boyabat’ı bir kasaba gibi aklına esenin yapıldığı bir şehir durumundan kurtulması gerekiyor. Bunun için bu evladınıza sahip çıkıp emaneti teslim ederseniz Boyabat’ın 50 yılını planlayacak yepyeni bir vizyonlar ve yönetim anlayışıyla sizleri tanıştıracağız.

Şehircilik uzmanları 2050 yılına kadar özellikle İstanbul’dan Anadolu’ya tersine göçün artarak devam edeceğini söylüyor. Peki Boyabatımız bu tersine göçe hazır mıdır ? Altyapısı, imarı ve sosyal donatılarıyla bu süreçi lehine çevirebilir mi ? Bunun için bir çalışma var mıdır ? Bunun akıllara dahi gelmediğini düşünüyorum. Boyabatımızı güçlü bir belediyecilik anlayışı ile geleceğe hazırlayacağız. Boyabat’ın ortak akılla ilim ve irfanla yönetilmeye hiç olmadığı kadar ihtiyacı var. Ben yaptım oldu anlayışının yerel yönetimlerde nasıl sorunlara sebep olduğunu hepiniz biliyorsunuz. Önemli gördüğümüz her konuda size danışacağız hesap veren bir belediye başkanınız olacak. Sizin vergileriniz ile yönetilen belediye her yıl sonu halka açık toplantılarla bir yılın muhasebesini yapacak ve hesap vereceğiz. Üreten herkesin yanında olacağız.Özellikle ev kadınlarımızın ve gençlerimizin üreterek sosyal hayatta yer almalarını sağlayacağız.

Sevgili gençler sevgili kardeşlerim Boyabat’ta canlı bir hayatın olmamasından şikayetçisiniz, sosyal ve kültürel faaliyetlerinin yeterli olmamasından rahatsızsınız biliyorum bu konuda gençlik liderliği de yapmış bir abiniz bir akranınız olarak söz veriyorum. Boyabat’ın kültürel hayatı sosyal hayatı canlı bir hale gelecek. Programların bizzat takipçisi olacağım.

1927 yılından itibaren 16 belediye başkanı ilçemizi yönetmiş. Taş üstüne taş koyanlardan Allah razı olsun . Vefat edenlere rahmet hayatta olanlara sağlıklı ömürler diliyorum. Şimdi 17. Belediye başkanımızı seçmek Boyabatımızın geleceğini belirlemek için 31 Mart’ta yapılacak seçimlerin arifesindeyiz. Yarından itibaren aranızda olacağım beni yakından tanıyacaksınız. Konuşacak çok konumuz Boyabat üzerine söyleyecek çok sözümüz var. Bu yarış temelde Boyabat’ı gerçekten sevenler ile sevmeyenler arasında olacaktır. Boyabat’a olan aşkımız bizi aldı buralara getirdi. Boyabat sevgimiz bizi dertlendirdi değişim için canla başla çalışmaya mecbur bıraktı. Gençliğimle heyecanımla çalışkanlığımla sizin hizmetinizde olmaya ahdettim. Gece gündüz kapı kapı dolaşacağım bu değişimi  hep birlikte ama mutlaka gerçekleştireceğiz. Benimle olduğunuzu biliyorum hissediyorum.Şundan emin olun sevgi kazanacak, Boyabat kazanacak, değişim kazanacak. Hepinizi saygıyla selamlıyorum Allah’a emanet olun. ‘’

Daha sonra yapılan dua sonrası Muslu tebrikleri kabul etti. MHP İlçe Başkanlığı’nda yapılan  toplantı sonrası program son buldu. Belediye Başkan adayı Murat Muslu’nun ilerleyen günlerde projelerini daha detaylı anlatacağı bir program düzenleyeceği öğrenildi.

- Boyabat Sesi

Güncelleme Tarihi: 02 Şubat 2024, 09:54
YORUM EKLE
YORUMLAR
Metin şehitoğlu
Metin şehitoğlu - 3 ay Önce

İnanç ilke ve dürüstlük bu gençler artık yalnız deyiller başaracaklar.

Ayla
Ayla - 3 ay Önce

Yolunuz acik olsun mutlu oluruz koylumuz olmanu,dan ve Boyabati bilen biri olarak vizyonu olan genc dinamik birini gormektenrahmetli babam adinada (Hüseyin Bozdemir)gururlandim

SIRADAKİ HABER

banner115