Boyabatlı reis helallik istedi

MHP'de belediye başkan adaylarının açıklanması ardından, Boyabat MHP belediye başkan adaylarından namı diğer Reis olarak tanınan Şükrü Kaya açıklama yaptı. Boyabatlılara seslenen Şükrü Kaya, Boyabat adayı olarak belirlenen Murat Muslu'ya da başarılar diledi. Kaya, Boyabatlılardan helallik istedi.

Şükrü Kaya, "Doğduğum ve doyduğum memleketim olan Boyabat'a yıllardan beridir her alanda hiç kimseyi ayırt etmeksizin hizmet etmekteyim. 31.Mart.2024 tarihindeyapılacak olan belediye başkanlığı seçimi için,siz değerli hemşehrilerime hizmet etmek ve Allahın rızasını kazanmak için adaylık başvurusu yapmıştım.18.Ocak.2024 tarihinde MHP Genel merkezi tarafından Murat Muslu'nun adaylığı açıklanmıştır.Hayırlı olsun. 
Saygı değer hemşehrilerim, 31 Haziran 2023 tarihinde basın yoluyla Aday adaylığımı açıklamış ve 7 aydan beridir sahada sizlerle birlik ve beraberlik içindeydim. Düğününüzde oynadım cenazenizde ağladım.Gece gündüz demeden derdinize ortak olmaya çalıştım.Bugüne kadar yaptığım çalışmalarda verdiğim bir rahatsızlığım varsa sizlerden özür dilerim.Hepinizin üzerimde hakkı vardır.Siz hakkınızı helal ediniz.Benimde sizlerin üzerinde hakkım varsa benimde hakkım sizlere helal olsun" dedi.

Boyabat  yerel seçim sonuçları Boyabat yerel seçim sonuçları