Bakan Yardımcısı Nadir Alpaslan Boyabat'tı ziyaret etti

Bakan Yardımcısı Nadir Alpaslan Boyabat'tı ziyaret etti

Bakan Yardımcısı Nadir Alpaslan Boyabat'ta incelemelerde bulundu.


Kültür ve Turizm Bakan Yardımcısı Nadir Alpaslan Boyabat'a gelerek bir takım incelemelerde bulundu.Tarihi Orta Çarşı,Büyük Cami,Boyabat Yaşayan Kültürel Miras Müzesi,Kasaplar Çarşısı'nda bir takım incelemelerde bulundu.Orta Çarşı esnafı ile de sohbet etme fırsatı bulan Alpaslan yapılan çalışmaları çok beğendiğini ifade etti.

Konuya ilişkin açıklama yapan Belediye Başkanı Şefik Çakıcı ''Kültür ve Turizm Bakan Yardımcısı Nadir Alpaslan'ı Tarih ve medeniyet şehri Boyabat'ta ağırladık. Kıymetli misafirlerimizle birlikte esnafımızı ziyaret ettik. Tarihi Çarşıyı gezdik, eski hareketli günlerine kavuşturmak için var gücümüzle aşkla çalışıyoruz. İnşallah Tarihi Orta Çarşımız restorasyon sonrasında eski günlerine geri dönecek. Bu vesileyle Bakan Yardımcımız Sn Nadir Alpaslan'ın Boyabat'a gelerek bizleri onure etmesine vesile olan AK Parti Sinop Milletvekilimiz Sn. Dr. Mazım Maviş'e şükranlarımı sunuyorum.'' dedi.

Kültür ve Turizm Bakan Yardımcısı Nadir Alpaslan'ın katıldığı incelemelere Milletvekili Nazım Maviş,Kaymakam Fatih Aksoy,Belediye Başkanı Şefik Çakıcı,İlçe Emniyet Müdürü Ali Asker Bayar ,AK Parti İl Başkanı Uğur Giresun,Ak parti İlçe başkanı Ferhat Yıldız'da katıldılar.

-Haber Merkezi

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner115