Kaymakam Yılmaz, toplu taşıma araçlarını denetledi

Kaymakam Yılmaz, toplu taşıma araçlarını denetledi

Kaymakam Yılmaz, toplu taşıma araçlarını denetledi

Boyabat ilçesinde, yeni tip koronavirüs (Kovid-19) tedbirleri kapsamında toplu taşıma araçlarını denetledi.

Kaymakam Enver Yılmaz ve beraberinde İlçe Emniyet Müdürü Yunus Emre Gökmen, İlçe Milli Eğitim Müdürü Osman Özkan ve Boyabat Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı İrfan Erbaş'ın katıldığı denetimlerde sürücülere uyulması gereken kurallar hakkında bilgi verildi.

Kaymakam Yılmaz denetimlerde sürücülere yaptığı açıklamada, tedbirlerin ne kadar süreceği, bizlerin tedbirlere uymadaki hassasiyetimizle orantılı olacaktır, dedi.

Sürücülere hassasiyetleri için teşekkür eden Yılmaz, "Araçlarınızın bakımlarını ve dezenfektelerini rutin şekilde yaptırdığınız için sizlere teşekkür ediyorum. Ayrıca her gün yapmanız gereken araç temizliklerini de asla ihtimal etmeyin. İçinizde aşı eksiği olan varsa mutlaka tamamlasınlar. Sizler kendi sağlığınızı kadar yolcularınızın da sağlığınızı düşünmek mecburiyetindesiniz" dedi.

Dezenfektesi ve kontrolleri yapılan araçların sürücülerine Kaymakam Yılmaz ve protokol tarafından temizlik seti denetlenmiştir belgesi verildi.

Boyabat Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı İrfan Erbaş, yaptığı açıklamada;

"2019 yılı mart ayı itibarıyla her daim yanımızda Boyabat Belediye başkanımız Şefik Çakıcı, Zabıta Müdürü EyÜp Çetinkaya ve Park ve Bahçeler Müdürü Vedat Özaslan Beye Boyabat Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkanı olarak teşekkürlerimi ve şükranlarımı sunuyorum." dedi.

Güncelleme Tarihi: 15 Şubat 2022, 14:43
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner115