Dr.Sabri Tazkır Boyabat Hastanesi'nden memleketine uğurlandı

Dr.Sabri Tazkır Boyabat Hastanesi'nden memleketine uğurlandı

07 Nisan 2021 günü geçirdiği rahatsızlık sonucunda Boyabat'ta hayatını kaybeden Aile Hekimi Dr.Sabri Tazkır'ın naaşı Boyabat 75.Yıl Devlet Hastanesinden memleketine uğurlandı.

27 yılı aşkın Boyabat'a hizmet eden ,Aile Hekimi olarak çalışan ve Boyabat'ın tanınan simalarından Dr.Sabri Tazkır geçirdiği rahatsızlık sonucunda hayatını kaybetti.Tazkır Boyabat 75.Yıl Devlet Hastanesi'nde kılınan cenaze namazı ile memleketi Afyon'un Sandıklı ilçesine uğurlandı.

Cenaze namazını Boyabat İlçe Sağlık Müdürü Dr.Uğur Bekir İnebeyli, sağlık çalışanları ve Boyabatlı vatandaşlar katıldılar.

-Boyabat Sesi

Güncelleme Tarihi: 08 Nisan 2021, 18:02
YORUM EKLE
YORUMLAR
Meral Dİlek
Meral Dİlek - 2 yıl Önce

25 yıl önce engelli annem boyabatta yaşamayı tercih etmişti Sabri hocama bir şekilde ulaşıp annemin gidip gelemediğini uzakta yaşadığımı hasta olduğunu söyleyince üzülmeyin bizde ayağına gideriz (o yıllarda evde bakım yoktu) bizimde annemiz adresi verin siz yeter diyerek annemi mesai saati dışında muayeneye gidip tedavi etmiş ve karşılığında hiç bişey beklemeyen ayrıca her ay uğrayıp kontrol edip tedavisini düzenleyen asil özverili bilim insanı mekanın cennet olsun çok iyiliğiniz var bizde inş peygamber efendimize komşu olursun mezarın nurla dolsun Ailesine yakınlarına sabırlar diliyorum çok üzüldüm çok

Mustafa Kılıçaslan
Mustafa Kılıçaslan - 3 yıl Önce

Allah tahsilatını af eylesin.bize böyle adam lazım dangalak Kılıçdaroğlu gibi değil.

SIRADAKİ HABER

banner115