Boyabat'ta korona virüsüne karşı ilaçlama seferberliği

Boyabat'ta korona virüsüne karşı ilaçlama seferberliği

Boyabat Belediyesi Çevre Temizlik ve Koruma Müdürlüğü ekipleri ilçe merkezinde vatandaşların yoğun olarak kullandığı alanlarda koronavirüse karşı ilaçlama çalışmalarına devam ediyor.

Çin'de ortaya çıkan ve kısa sürede tüm dünyayı saran koronavirüse karşı Boyabat Belediyesi Çevre Temizlik ve Koruma Müdürlüğü ekipleri kamu kurumu ve kuruluşları, camiler, parklar, dolmuş durakları, umumi tuvaletler, konteynerler, kafeler gibi yerlerde tedbir amaçlı dezenfekte çalışmalarını sürdürüyor.

Boyabat Belediyesi Çevre Temizlik Müdürü Vedat Özaslan, Boyabat Sesi muhabirine yaptığı açıklamada "Koronavirüsüyle ilgili ülkemizde alınan tedbirler doğrultusunda ilçemizde de gerekli tedbirlerin alınması hususunda belediye başkanımız sayın Şefik Çakıcı'nın direktifleri gereğince vatandaşlarımızın yoğun olduğu alanlarda ve tüm kamu kurum ve kuruluşlarında dezenfekte çalışmalarımız devam etmektedir.
 
Halkımızın sağlığı her şeyden önemli ve önceliğimizdir. Alınması gereken tedbirleri sosyal medya üzerinden halkımızla paylaşıyoruz. Halkımızın da bu yönde duyarlı ve tedbirli davranmalarını bekliyoruz. Belediyemiz tüm tedbirleri almaktadır ve almaya da devam edecektir."
dedi.

Mahmut Coşkun

Güncelleme Tarihi: 14 Mart 2020, 18:13
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner115