Ünlü isim ilçe tanıtımına katkı sağlamak için Boyabat’ta 

Ünlü isim ilçe tanıtımına katkı sağlamak için Boyabat’ta 

Ünlü isim ilçe tanıtımına katkı sağlamak için Boyabat’ta 

Kanal 7 Televizyonu’nun ünlü ismi Kürşat Biçici Boyabat Belediyesi’nin davetlisi olarak   ilçeye gelerek tanıtım videosu çekti.

Kanal 7 Televizyonu’nda Gece Gündüz programı ile tanınan ünlü isim Kürşat Biçici Boyabat’a geldi.Doğu’dan Batı’ya ülkenin her bölgesinden ilginç gelenekler ve birbirinden lezzetli yöresel yemekleri Gece Gündüz programı ile izleyicilerle buluşturan Kürşat Biçici 11 Nisan 2023 Salı günü Boyabat’a geldi. Kürşat Biçici ekibiyle birikte Boyabat Kalesi’nde ve Tarihi Orta Çarşı’da tanıtım videoları çekti. Daha sonra Boyabat Yaşaya Kültürel Miras Müzesi önünde kurulan stanlarda Boyabat Kadın Kooperatifi Ürünleri, Boyabat’ın Yemekleri ve ayrıca geleneksel kıyafetleri sergilendi.

Boyabat’ın tarihi yapısına hayran kaldığını ifade eden Biçici ‘’  Tarımıyla, hayvancılığıyla, ormancılığıyla tarihi konakları, binlerce yıllık kalesi biribirinden özel lezzetleri ve şahane sırık kebabıyla Boyabat’tayız.Bu tarihi güzel şehri izleyicilerimize aktarmak maksadıyla buraya geldik. ‘’ ifadelerini kullandı.

Kürşat Biçici program sonrasında Boyabat Kadın Kooperatifi üyeleri ve vatandaşlarla hatıra fotoğrafı çektirdi. 

- Boyabat Sesi

Güncelleme Tarihi: 12 Nisan 2023, 13:16
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner115