Meslek Liseli Öğrenciler Kıyafet Defilesi Düzenlediler

Meslek Liseli Öğrenciler Kıyafet Defilesi Düzenlediler

Meslek Liseli Öğrenciler Kıyafet Defilesi Düzenlediler

Boyabat Mevlana Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencileri kendi tasarımlarıyla diktikleri kıyafetleri giyerek "Kıyafet Defilesi" düzenlediler.

İlçe Kaymakamlığının "Bizim Projemiz" kapsamında düzenlenen yıl sonu etkinlikleri kapsamındaki program saygı duruşu ve İstklal Marşı'nın okunuşuyla başladı. Okul Müdürü Satılmış Gülmez'in programla ilgili konuşması sonrasında okul öğrencilerinden oluşan folklor ekibinin yöresel halk oyunları gösterisi izletildi.

Konuşma sonrasında "Kadın kıyafeti ile güzelleşir, saçı ile zenginleşir" adlı defile izletimi yapıldı. Tasarım ve dikiminin Moda Tasarım Teknolojileri Alanı öğrencilerinin yaptığı giysiler okulun öğretmen ve öğrencileri tarafından giyilerek salondaki izleyiclerin beğenisine sunuldu.
Seyirciler defilede sunulan giysileri beğendiklerini alkışlarıyla ifade edip,tebrik ettiler.

Defilede sırasıyla çocuk giyimi, kostümler, günlük giysiler, ilçemiz pıta ve çember yöresel ürünleri ve abiyeler sahnede konukların beğenisine sunuldu.

Defile sonrasında okulun Yiyecek İçecek Hizmetleri Alanı öğrencilerinin hazırladıkları Boyabat Pirincinin kullanıldığı yemekler ve tatlıların yenilmesiyle sona erdi.

Mahmut Coşkun

Güncelleme Tarihi: 26 Nisan 2019, 22:05
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner115