Hisar Çorba, Boyabat'ta Farklı Lezzetiyle Müşterilerinden Tam Not Alıyor

Aslen Trabzonlu olup on bir yıl önce Boyabat'tan evlenip ilçemize yerleşen Adem Özdemir Usta uzun süre Boyabat 75.Yıl Devlet Hastanesi mutfağında görev yaptı. 

Hisar Çorba, Boyabat'ta Farklı Lezzetiyle Müşterilerinden Tam Not Alıyor

Aslen Trabzonlu olup onbir yıl önce Boyabat'tan evlenip ilçemize yerleşen Adem Özdemir Usta uzun süre Boyabat 75.Yıl Devlet Hastanesi mutfağında görev yaptı. 

Kendi işi olan aşçılığını muazzam bir şekilde yerine getiren, adeta mesleğine aşık olduğunu ifade eden Adem Usta, bugüne kadar Boyabat'ta hiç görülmemiş usüllerle  dört farklı çeşit çorbayı Hisar çorbada Boyabatlılar'ın beğenisine sunuyor. 

Günden güne kulaktan kulağa duyulan bu muhteşem lezzetler Boyabatlılar'dan tam not almayı başarıyor. Kelle, paça, mercimek, işkembe ve beyran çorbasıbulunan  Hisar Çorba sabah dörde kadar açık bulunmakta.

Adem Usta Boyabat Sesi Gazetesi kameralarına çorbalarının farklılığını anlatıp müşterilerinin uğrayıp bu farklı lezzetteki çorbalarının beğenileceğine garanti verdiğini ifade ediyor. Bu lezzetlerin çok uygun fiyatlarda olması da ayrı bir farklılık gibi görünüyor.

Buyurun, yukarıdaki videodan kendi sesi ve görüntüleriyle çorbalarındaki farklılık ve lezzetleri Adem Usta'dan dinleyelim.

İletişim Adresi : Hisar Çorba, Saraydüzü Yol Ayrımı, Osmanlı Market Bitişiği 

Adem Özdemir : Tlf : 05541261960

REKLAM

Güncelleme Tarihi: 14 Şubat 2019, 23:25
YORUM EKLE
YORUMLAR
Seyfi Ecir
Seyfi Ecir - 5 yıl Önce

Sevgili Adem,Hayırlı uğurlu olsun. Allah muvaffak etsin, utandırmasın.
Boyabat' a gelir gelmez çorbanı içmeye geleceğim...
Bol kazanç dilerim.

Ömer Değermenci
Ömer Değermenci - 5 yıl Önce

Boyabatta lezzetli , ucuz ve bir bu kadar de temiz bir aile lokantası. Çalışanları deneyim li ve güler yüzlü hersey için teşekkür ederiz

SIRADAKİ HABER

banner115