Hisar Çorba, Boyabat'ta Farklı Lezzetiyle Müşterilerinden Tam Not Alıyor
Aslen Trabzonlu olup onbir yıl önce Boyabat'tan evlenip ilçemize yerleşen Adem Özdemir Usta uzun süre Boyabat 75.Yıl Devlet Hastanesi mutfağında görev yaptı.
Kendi işi olan aşçılığını muazzam bir şekilde yerine getiren, adeta mesleğine aşık olduğunu ifade eden Adem Usta, bugüne kadar Boyabat'ta hiç görülmemiş usüllerle dört farklı çeşit çorbayı Hisar çorbada Boyabatlılar'ın beğenisine sunuyor.
Günden güne kulaktan kulağa duyulan bu muhteşem lezzetler Boyabatlılar'dan tam not almayı başarıyor. Kelle, paça, mercimek, işkembe ve beyran çorbasıbulunan Hisar Çorba sabah dörde kadar açık bulunmakta.
Adem Usta Boyabat Sesi Gazetesi kameralarına çorbalarının farklılığını anlatıp müşterilerinin uğrayıp bu farklı lezzetteki çorbalarının beğenileceğine garanti verdiğini ifade ediyor. Bu lezzetlerin çok uygun fiyatlarda olması da ayrı bir farklılık gibi görünüyor.
Buyurun, yukarıdaki videodan kendi sesi ve görüntüleriyle çorbalarındaki farklılık ve lezzetleri Adem Usta'dan dinleyelim.
İletişim Adresi : Hisar Çorba, Saraydüzü Yol Ayrımı, Osmanlı Market Bitişiği
Adem Özdemir : Tlf : 05541261960
REKLAM
Sevgili Adem,Hayırlı uğurlu olsun. Allah muvaffak etsin, utandırmasın.
Boyabat' a gelir gelmez çorbanı içmeye geleceğim...
Bol kazanç dilerim.