Evinin istinat duvarı göçen vatandaş "Sorumlusu ben değilim, yardım istiyorum" diyor

Evinin istinat duvarı göçen vatandaş "Sorumlusu ben değilim, yardım istiyorum" diyor

Boyabat ilçesi Esentepe Mahallesi, Şehit Eyüp Beyazıt Caddesi üzerindeki 3 katlı binanın istinat duvarının göçmesiyle mağdur olduğunu söyleyen bina sahibi Ahmet Özkaya, istinat duvarının yıkılmasına doğalgaz şirketinin sebep olduğunu iddia ederek, mağduriyetinin giderilmediğini ve kimsenin sorumluluk almadığını söyledi.

Özkaya, doğalgaz şirketi yetkilileri ve belediye yetkililerine durumu anlattıklarını, kimsenin sorumluluk almadığını ve ortada ve çaresiz kaldığını söyleyerek, yetkili kim varsa sesimin duyulmasını istiyorum, dedi.

Ahmet Özkaya ''Başıma böyle bir durum geldiğinde belediyeye başvurdum, belediyenin gelen araçları burayı doldurması için alana hafriyat döktüler. Bu defa da tam şişme yaptı patladı ve göçtü. Dün yağan sağanak yağışt a göçmesinde etkin bir rol oynadı. Ancak duvarın göçmesine doğalgaz şirketi sebep oldu. Şirket çalışanları köprü ayaklarını kopardılar yarık oluştu, yarıkta da su birikmesi oldu ve bu hale geldi.

En başta çatlama olduğunda Belediye ve Doğalgaz şirketine başvuru yaptık. Bizlere bayramdan sonra yapacağız diye söz verdiler. Bayrama kadar yağış olmadığı için bir şey olmayacağını söylediler. Ancak yağışların artması ile birlikte burası yavaş yavaş açıldı. Tekrar başvuru yaptığımızda belediye doğalgaz firmasına ,firma da belediyeye yönlendirdi. Bizde iki kurum arasında kaldık. Duvar göçtükten sonra tekrar başvuru yaptık. Evde 17 kişi yaşıyoruz çocuklarımız var mağduruz. Sesimizi Cumhurbaşkanımıza kadar duyurmak istiyoruz.'' ifadelerinde bulundu.

Mahmut Coşkun

Güncelleme Tarihi: 12 Ağustos 2021, 18:04
YORUM EKLE
YORUMLAR
Tekmir
Tekmir - 3 yıl Önce

Allah, vatandaslari bu belediyelerin eline dusurmesin. Cogu menfaatci, sadece secim zamani vatandasi hatirlarlar. Bence 2023 secimlerinde bu belediye'ye oy vermemelisiniz. Kaybetsinler ki kibirleri de toprak olsun. Vatandasa zorluk cikaranlar her zaman kaybedecekler. Secimlerde bunlara osmanli tokadi atacaz insAllah.

SIRADAKİ HABER

banner115