Cinayet Çözülmeyince Boyabat'ı Örnek Gösterdiler

Cinayet Çözülmeyince Boyabat'ı Örnek Gösterdiler

Cinayet Çözülmeyince Boyabat'ı Örnek Gösterdiler

Geçtiğimiz günlerde Osmaniye'nin ilçeye bağlı Karagedik köyü İkizler mahallesinde meydana gelen Ala çiftinin yaşadığı eve gelen yakınları Mulla Ala ile eşi Hüsne Ala'yı kanlar için buldu.

İhbar üzerine eve gelen sağlık ekipleri ve jandarmanın yaptığı incelemede çiftin bıçaklanarak öldürüldüğü belirlendi.Soruşturma bitmeyince köy sakinleri Boyabat'tan örnek göstererek güvenlik kamerası kurulma önerisini gündeme aldılar.

Sinop'un Boyabat ilçesinde Gazideretabaklı köyünün, giriş ve çıkışına güvenlik kamerası kurulmasını örnek gösteren Karagedik Köyü sakinleri, hırsızlık olaylarının azalması ve adli bir vakada suçluların ivedi bir şekilde yakalanmasında etkisi olacağı kanısındalar.Köy Muhtarı İsmet Üstüntaş yetkililerin bu işe el atmasını istiyor gerekirse para toplayıp Boyabat Gazidere Tabaklı Köyü gibi bir sistem kuracaklarına inanıyor.

Ne olmuştu ?

Gazideretabaklı Köyünde 2018 ekim ayında kamera sistemi kurulmuş köyün içi, giriş ve çıkışları 24 saat görüntülenip kayıt altına alınmaya başlanmıştı.Bu durum  Boyabat Sesi'nde haber olmuştu.

Gazideretabaklı Köyü Kameralarından Görüntüler

-Haber Merkezi

Güncelleme Tarihi: 25 Şubat 2019, 19:06
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner115