Boyabatlı Reis, Gönül Dostlarıyla Bir Araya Geldi

Bafra Öğretmenler Grubu Başkanı ve aynı zamanda Bafra Sinoplular Derneği Başkanı Sadettin Kutlu ve grup arkadaşları Şükrü Kaya'ya destek için Boyabat'a geldiler.

Boyabatlı Reis, Gönül Dostlarıyla Bir Araya Geldi

Bafra Öğretmenler Grubu Başkanı ve aynı zamanda Bafra Sinoplular Derneği Başkanı Sadettin Kutlu ve grup arkadaşları Boyabatlı Reis, Şükrü Kaya'ya destek için Boyabat'a geldiler.

Boyabat Kalesini ve diğer tarihi mekanlarını da gezen Bafralı grup Boyabat Beyazıt Cami avlusunda hatıra fotoğrafı çektirip grup sözcüsü Sadettin Kutlu tarafından Boyabat Sesi'ne açıklamalarda bulundular.

"Ben Sadettin Kutlu, Bafra Barboros İköğretim Okulu'nda öğretmenim. Eski Bafra Ülkü Ocakları Başkanıyım. Şükrü arkadaşımızın Boyabat Belediyesi Başkanlığına aday adayı olduğunu öğrendik. Hem Boyabat'ı gezmek hem de başkanımıza destek olmak için buradayız. Boyabat'ı çok beğendik, sizin huzurunuzda başkan adayımıza başarılar diliyoruz. Seçileceğine ve Boyabat'a da çok güzel hizmetler yapacağına inanıyoruz. Benim çocukluktan beri arkadaşım, dostum kendisini çok severiz, Boyabat'ın da çok sevilen bir siması. İnşallah kazanacaktır.

Boyabat Sesi muhabirinin sorusu üzerine Boyabat'ı çok sevdiklerini ifade eden Kutlu : "Boyabat'a daha önce de geldim, burada akrabalarımız da var. Boyabat tarihi dokusuyla güzel bir yer. Kalesi, Salar Köyü'ndeki Kaya Mezarları, Gökırmak'ı, çeltiği ülke genelinde bilinen değerleridir" ifadelerinde bulundu.

Boyabat Belediye Başkanlığı için MHP'den aday adayı olan Şükrü Kaya da yaptığı açıklamada "Sadettin Bey, gençlik yıllarımızdan beri beraber olduğumuz bir abimiz, arkadaşımızdır. Sadettin Bey geçmiş yıllarda Bafra Ülkü Ocakları Başkanlığı yaptı, ben de Boyabat Ülkü Ocakları Kurucu Başkanıyım bildiğiniz gibi. Kendileri hem Boyabat'ı gezmek hem de bizlere destek, moral vermek için Boyabat'a gelmiş bulunmaktalar. 55 kişilik grup arkadaşıma öncelikle sizlerin adına, Boyabatlılar adına hoş geldiniz diyorum. Ziyaretleri ve destekleri için çok teşekkür ediyorum.

Allah nasip ederse biz bu memleketi en güzel şekilde, en iyi hizmeti vermek için kısa, orta ve uzun vadeli projelerimizle güzel hizmetler vermek istiyoruz. Allah'ın izniyle de vereceğiz. Bütün Boyabatlı hemşehrilerim şunu bilsin ki Boyabat bizim, bu memleket bizim. Her şeyiyle bizim olacaktır. Yapacağımız projelerimizle bize daha çok teveccüh gösterileceğine inanıyorum. Yıllardan beri Boyabat'a verilen hizmetler, adı şanı olmayan hizmetlerdir. Bizim vereceğimiz hizmetler kalıcı ve Boyabat'a yakışır olacaktır. Ben bu yolda namusum ve şerefim için söz vermiştim, sizin vasıtanızla da tekrar söz veriyorum.

Şu an için projelerimi ve hizmetlerimi açıklamıyorum. İnşallah adaylığım kesinleşince geniş açıklamalarda bulunacağım. İnanıyorum ki insanlarımız tek kelimeyle bize Allah razı olsun diyeceklerdir." ifadelerinde bulundu.

Misafir grup daha sonra topluca Boyabat Sırık Kebabı yedikten sonra Bafra'ya dönüş yaptılar.

Haber : Mahmut Coşkun

Güncelleme Tarihi: 16 Aralık 2018, 19:33
YORUM EKLE
YORUMLAR
suzan Aktaş
suzan Aktaş - 5 yıl Önce

inşAllah kazanırsın Şükrü Abi

Medet soydan
Medet soydan - 5 yıl Önce

Reis arkandayıznhelal olsun başkan reis Şükrü Kaya davasından dönmeyen adam

SIRADAKİ HABER

banner115