Boyabatlı radyo programcısı Hüseyin Ceylan'ı konuk ediyor

Boyabatlı radyo programcısı Hüseyin Ceylan'ı konuk ediyor

BOYABATLI RADYOCU HASAN MELİH KOŞAR, PROGRAMINDA  HÜSEYİN CEYLAN'I KONUK EDİYOR

Boyabatlı radyocu ve şair Hasan Melih Koşar her hafta pazar günleri internetin bir numaralı şiir radyosu radyobirnumarada sevenleri ile buluşuyor.

Efsane Dj Melih ile Duygu Treni programının sunucusu Koşar bugüne kadar bir çok şairi konuk etti. Türkiye'nin birçok ilinde şiir konseri organizasyonuda yapan Koşar Boyabat'ta da iki defa şiir konseri düzenleyip büyük beğeni toplamıştı.

Her pazar saat 21:00 de radyobirnumarada sunmuş olduğu Duygu Treni adlı programa bu hafta Boyabat Belediye Başkan Yardımcısı Şair Hüseyin Ceylan konuk olacak. Yeni bir şiir kitabı çıkarmak üzere olan Hüseyin Ceylan ile sunucu Hasan Melih Koşar Şiir , Edebiyat ve Kültür Sanat üzerine sohbet ederek söyleşi tadında bir program yapacak ve şiirler seslendirecekler. 

Konuklarını zor sorularla terleten Koşar'ın Hüseyin Ceylan'a yönelteceği sorular ise şimdiden merak konusu.

Programa şiir göndermek ve istekte bulunmakta mümkün olacak. Türkiye'nin her köşesinden geniş dinleyici kitlesine sahip olan Koşar'ın bu hafta ağırlıklı dinleyicisi Boyabat'tan olması bekleniyor. 12.07.2020 Pazar günü saat 21:00 de başlayacak olan Efsane Dj Melih ile Duygu Treni programını internet olan her yerde aşağıdaki linklerden dinlemek mümkün olacak.

Şiire ve sanata merakı olan tüm hemşehrilerimizin bu güzel programı kaçırmamasını tavsiye ediyoruz.


BİLGİSAYARDAN DİNLEMEK İÇİN

http://www.radyobirnumara.com/lib/radyo/index.html

TELEFONDAN DİNLEMEK İÇİN

http://www.radyobirnumara.com/dinle.html

MEDİA PLAYER İLE DİNLEMEK İÇİN

http://185.126.217.8:9344/listen.pls

AYRICA YAYIN SAATİNDE AŞAĞIDAKİ LİNKE TIKLAYARAK İSTEK VE MESAJ GÖNDEREBİLİRSİNİZ

http://cdn.zopim.com/widget/livechat.html?api_calls=%5B%5D&hostname=radyobirnumara.com&key=sg8D3p1ixnVKWjxsM7jVyF1dbY2FDV6v&lang=tr&fbclid=IwAR0Wb9q6RPYUe7OC-12cIcov2u7vdwFoom1F8JLUj9XYwHibRT1G15k2Ldk


Güncelleme Tarihi: 14 Temmuz 2020, 11:46
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner115