Boyabatlı Öğrenciler, Yaptıkları Kurabiyeleriyle Yarıştılar 

Boyabatlı Öğrenciler, Yaptıkları Kurabiyeleriyle Yarıştılar 

Boyabat Mevlana Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, Yiyecek İçecek Hizmetleri Alanı öğrencileri okul atölyesinde kendi elleriyle yaptıkları kurabiyelerini jürinin beğenisine sunarak dereceye girmek için yarıştılar.

Okulun Rehber Öğretmeni Esra Güleryüz'ün rehberliğinde "Anne eli değmiş gibi" sloganıyla Alan Öğretmenleri Ayşe Atalar, Nesrin Barbaros koordinesinde düzenlenen 12 öğrencinin birbirinden lezzetli kurabiyeleriyle yarıştığı kurabiye yarışmasında jürinin seçtiği ilk üç kurabiye belirlendi.

Rehber Öğretmen Esra Güleryüz, dereceye giren öğrencileri tebrik edip "Hepsi de birbirinde güzel kurabiyeler için tüm öğrencilerimize teşekkür ediyorum. İlk üçe giren öğrencilerimizde ayrıca kutluyorum. Birlikte düzenlediğimiz bu organizasyonda Alan Öğretmen Arkadaşlarım Ayşe Atalar ve Nesrin Barbaros'a, Okul Müdürümüz Satılmış Gülmez'e ve emeği geçen herkese sonsuz teşekkür ediyorum" dedi.

Güleryüz, ayrıca bu mesleğe ilgi duyan, istekli olan Ortaokul öğrencilerine de seslenerek "Yiyecek, içecek alanları, yani gastronomi kapanmayacak bir alan, geleceği olan bir meslek, yeme içmeye olan ihtiyaç hiç bitmeyeceğine göre bu mesleği seçenler hiç pişman olmayacaklardır" dedi.

Yarışmada okul öğretmenlerinden oluşan jürinin değerlendirmesi sonrasında  1- Aleyna Koç, 2- Eren Emirmustafaoğlu, 3- Senanur Güner isimli öğrenciler ilk üçe girdiler.

Dereceye giren öğrenciler İlçe Milli Eğitim Müdürü Osman Özkan, Milli Eğitim Şube Müdürü Engin Aktaş ve Okul Müdürü Satılmış Gülmez tarafından da tebrik edilerek ödüllendirildiler. 

Mahmut Coşkun

 

Güncelleme Tarihi: 12 Nisan 2019, 18:48
YORUM EKLE
YORUMLAR
Adem d
Adem d - 5 yıl Önce

Evet, emeği geçenlere teşekkür etmek gerekir,emeği olanları takdir etmek gerekir,
Koca koca adamlar o kadar güzel organizasyon yapmışlar ki takdir etmemek emeğe saygısızlık olur,öğrendiğim kadarıyla birinciye bilmem ne(şu anda hatırlamıyorum) ikinciye 20 lira üçüncüye de mutfak önlüğü hediye etmişsiniz,yazıklar olsun sizlere be birde gerine gerine boy boy resim çektirmişsiniz,hiç olmasa çocukların yaptıkları masrafları bari karşılasaydınız.Utanın utanın seneye hangi teşvikle bu yarışmayı tekrar yapacaksınız,

SIRADAKİ HABER

banner115