Boyabat'ta altyapıyı güçlendirici hizmetler hız kazandı

Boyabat'ta altyapıyı güçlendirici hizmetler hız kazandı

Boyabat'ta altyapıyı güçlendirici hizmetler hız kazandı

Sinop'un Boyabat ilçesinde yol ve kaldırımlar ile su ve kanalizasyon sistemleri yenilenerek daha sağlıklı bir altyapı çalışmaları aralıksız sürdürülüyor..

Boyabat Belediye Başkanı Hüseyin Coşar Boyabat Sesi muhabirine konuyla ilgili yaptığı açıklamada ilçedeki cadde ve sokakların ekseriyetinin yenileme çalışmalarını tamamladıklarını söyledi.

Başkan Coşar, "Şu an Yenimahalle Gogog Deresi Sokağındaki bozuk durumdaki parke taşları tamamen kaldırılıyor yerine petek parke taşları döşüyoruz. Buradaki yaya kaldırımlarını da 10-15 gün içerisinde tamamen yenileyeceğiz.

Cengiz Topel İlkokulu çevresindeki kanalizasyon sistemlerini tamamen yeniledik. Çeltik fabrikaları bölgesi üzerindeki ana caddedeki kanalizasyon sistemlerini de yenileme çalışmalarımız devam ediyor. Kanalizasyon çalışmalarının tamamlanmasıyla birlikte bu mahalledeki 7 bin 500 metrekare alana kilit parke döşeme çalışmalarımız başlayacak. Esentepe ve Yıldız mahallelerimizde park ve bahçe çalışmalarımız devam ediyor. Çakıroğlu mahallemizdeki sathi kaplama çalışmaları için de gerekli malzemeler alındı. Havaların düzelmesiyle birlikte çalışmalar başlayacak" dedi.

Coşar, Boyabat'ın şehirler arası yol olarak kullanılan Adnan Menderes Bulvarı üzerindeki yaya kaldırımlarının büyük bir bölümünü baskı beton yaya kaldırımı olarak yenilediklerini, geriye kalan bölümleri de en kısa sürede tamamlayacaklarını söyledi.

Başkan Coşar, inşaatı yarım kalan Kırkkızlar Cam Teras'ın inşasının devamı için en geç bir ay içinde ihalesi yapılacağını da ifade etti.

Doğalgaz çalışmaları Nisan ayında yeniden başlıyor

İlçede doğalgazın henüz gelmediği Gökdere ve Zincirlikuyu mahallelerindeki doğalgaz ihalelerinin de gerçekleştiğini söyleyen Coşar, müteahhit firmanın en geç 2023 Nisan ayı başlarında doğalgaz borularını döşemeye başlayacağını ifade etti.

Güncelleme Tarihi: 16 Mart 2023, 16:18
YORUM EKLE
YORUMLAR
x
x - 1 yıl Önce

Cadde sakinlerinden utanmıyorsunuz bari , caddenin adından utanında şehidimize yaraşır bir sokak yapın tabi anlayana utanana !!!

x
x - 1 yıl Önce

2 senedir köstebek yuvası gibi olan Şehit Erdoğan Akkuş Caddesini ne zaman yapmayı düşünüyorsunuz. Boş laf boş icraat

İnşallah bu yorumu da yayınlamazsınız
İnşallah bu yorumu da yayınlamazsınız - 1 yıl Önce

Ne alt yapısı ya kır kaldırımı at betonu sök parkeyi döşe yeni parkeyi bu mu alt yapı az bi yağmurda mazgallar yetersiz sel akıyor dört yoldan sizi yaptınız bataklığa çiçek dikmek iş yapıldı mı yapıldı sorusunun cevabı gerçekten hizmet yapmak halkını vermek istiyorsanız alt Yapı Yapın en müsait mahalle Esentepe mahallesi kırın dökün Yapı yeniden sonra betondan kaldırım sıcak asfalttan yol yapın tüy bitmemişlerin hakkı var

x
x - 1 yıl Önce

ne alt yapısı be az bi yağmurda her yer göl oluyor dört yoldan sel akıyor mazgallar çekmiyor kaldırıma beton attık iki parke döşedik alt yapı güçlendirdik bataklığa istediğin kadar çiçek dik gerçekten hizmet yapmak istiyorsanız önce bu sorunları çözün at beton su patladı kır beton at sıcak asfalt yeni abone veriecek kır asfalt sök parke birde gözle görünen yerleri değil görünmeyen yerleride yapın esentepe mah özellikle zaten hali hazırda yapılmış çok bişi yok alt yapyla başlayın büyük büyük giderler 80 cm büzler döşeyin ki yada daha büyük işte o zaman alt yapı yaptınız diyelim helal olsun adam çalıştı kimsenin yapmadığımı yaptı hakkını verdi diyelim

SIRADAKİ HABER

banner115