Boyabat Lezzet Börek'ten Altın kazanan talihli hediyesini aldı

Boyabat Lezzet Börek'ten Altın kazanan talihli hediyesini aldı

Boyabat Lezzet Börek tarafından yılbaşına özel düzenlediği yarım altın hediyesi sahibini buldu. 

Boyabat Lezzet Börek işletme sahibi Murat Kalyoncu, yılbaşı için hazırladıkları bin adet pastadan içinde yarım altın hediyesi çıkan tuğla fabrikasında ateşçi olarak çalışan Ömür Manav isimli talihli müşterisine yarım altını işyerinde takdim etti.

Patron Murat Kalyoncu, hediye takdiminde Boyabat Sesi muhabirine yaptığı açıklamada "Yılbaşına yaptığımız 1000 adet pastanın bir tanesinin içine bir tane yarım altın koyduk. Aslında altın hediyesini belirten kart koyduk. Kartta tebrikler altın kazandınız, şubeye bekliyoruz diyerek birde şifre vardı. Gördüğünüz bu kartı pastanın içine koyduk.

Tabii ki altınımız şubemizde müşterimizi bekliyordu. Yılbaşı öncesinde pastamızı alan müşterimiz  Ömür Manav isimli abimiz bu gün 3 Ocakta yanımıza geldi. Biz de merak ediyorduk 3 gündür içinde altın olan pastanın sabi neden gelmedi diye.

Bu gün gelen abimize sorduk neden geç geldiz diye. Müşterimiz pastanın yarısını yemiş, kalan yarısını da sonra yerken pastanın içinden çıkan kartı görmüş. Kendisini tebrik ediyoruz." ifadelerinde bulundu.

Şanslı müşteri Ömür Manav da altını teslim aldıktan sonra yaptığı açıklamada "Altını pastanın içinde çıkar diye düşünüyordum. Pastanın içinden çıkan kartı masanın üzerine atmıştım. Zannettim ki tanıtım, reklam kartı. İyi ki çöpe atmamışım. Altın çöpe giebilirdi.

Kartı buraya getirdiğimde öğrendim ki bu kart altın kartıymış. Altını teslim aldım. Boyabat Lezzet Börek sahibi Murat Bey'e ve çalışanlarına çok teşekkür ediyorum" dedi.

İşyeri sahibi Murat Kalyoncu ve çalışanları Ömer Manav isimli müşteriyi alkışlarak tebrik ettiler.

Mahmut Coşkun

Güncelleme Tarihi: 03 Ocak 2023, 19:42
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner115