Boyabat ADD'den İş Adamı Serkan Başar'a plaket..

Boyabat ADD'den İş Adamı Serkan Başar'a plaket..

Boyabat ADD'den İş Adamı Serkan Başar'a plaket..

Atatürkçü Düşünce Derneği Boyabat Şube Başkanı Dursun Eker, derneğin bazı ihtiyaçlarının karşılanmasında önemli katkıları olan Boyabatlı iş adamı Serkan Başar'a teşekkür edip, plaket verdi.

Dernek binasında bir araya gelen ADD Boyabat Şube Başkanı Dursun Eker, iş adamı Serkan Başar, CHP İlçe Başkanı Mehmet Alarslan ve dernek yönetimi üyeleri, ADD şubesinin Boyabat ilçesinde gerçekleştirebileceği sosyal etkinlikler hakkında sohbet edip, görüş alışverişinde bulundular.

ADD Boyabat Şube Başkanı Dursun Eker, turizm sektöründe faaliyet gösteren iş adamı Serkan Başar'a derneğe olan katkılarından dolayı plaket vererek, "Serkan Bey, emekli öğretmen arkadaşımızın oğlu, dolayısıyla bizim de oğlumuz sayılır. Kendisi turizm sektöründe çok başarılı bir iş adamıdır. Derneğimize bu güne kadar, çok önemli katkıları oldu. Çoğu ihtiyaçlarımızı karşıladı. Kabul ederlerse bu plaketi şubemiz adına kendilerine veriyor, çok teşekkür edyorum." dedi.

İş adamı Serkan Başar da plaket için, Dursun Eker ve yönetimine teşekkür edip. "Boyabat ADD, Boyabat için büyük önem taşıyor, bundan sonra da elimizden gelen destek ve yardımlarda bulunmaya çalışacağız." dedi.

Güncelleme Tarihi: 21 Mayıs 2022, 18:45
YORUM EKLE
YORUMLAR
Serap Atılgan Savci
Serap Atılgan Savci - 2 yıl Önce

Tebrik ediyorum gurur duyuyorum diyabetli olmaktan ben Rahmetli Hasan Hüsnü atölyenin kizi(kalecinin hasan )saygilar

Abdullah Yürük
Abdullah Yürük - 2 yıl Önce

Yüreğinde Atatürk sevdası olan herkese teşekkür ederim.

SIRADAKİ HABER

banner115