Alibeyli köyünde yemekli açılış programı düzenlendi

Alibeyli köyünde yemekli açılış programı düzenlendi

Boyabat ilçesi Alibeyli köyünde mezarlık önündeki alanda çevre düzenlemesi kapsamında musalla taşı, üstü kapalı oturma yerleri, tuvaletler ve şadırvan düzenlenen törenle hizmete açıldı.

İlçe kaymakamlığı, belediye ve hayırsever vatandaşların katkılarıyla açılışı yapılan alanda Kur'an-ı Kerim ve dualar okunup davetlilere yemek ikramında bulunuldu.

Açılışa katılan Sinop Vali Yardımcısı Abdullah Şahin, köylerimizdeki bu tür hizmetler ve organizasyonların köylerimizin yeniden canlanmasına vesile olacaktır, dedi.

Şahin, açıklamasında "Burada kaymakamlığımızın, belediyemizin ve muhtarlığımızın katkılarıyla yararlı hizmetler sunulmuş. Bu günkü organizasyonla insanları bir araya getirmek, beraber yemek yemek, muhabbeti sevgiyi, birbirine bağlılığı artıran güzel bir davranış. İnşallah bu tür etkinlikler devam eder, köylerimiz daha da canlanır. Hepinize saygılar sunuyorum." dedi.

Köy muhtarı Güngör Hazer de köye ait alanda gerçekleştirdikleri çevre düzenlemesi ile normal ve özel günlerde, bayramlarda köylülerin bir araya geleceği, güzel bir ortam hazırladıklarını söyleyerek, destek olan ve emeği geçenlere teşekkür etti.

Açılışa Belediye Başkan Yardımcısı Şinasi Karaman, Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdürü Hüseyin Cihan Tosunoğlu, Sosyal Hizmetler Merkezi Müdürü Hüseyin Matuk, İl Genel Meclisi Üyesi İsa Bağcı, Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Şükrü Baş, Ziraat Odası Başkanı Cemil Elmacı, çevre köylüler, sanayi esnafı ve diğer ilgililer katıldılar.

Mahmut Coşkun

Güncelleme Tarihi: 10 Aralık 2022, 18:46
YORUM EKLE
YORUMLAR
Güngör hazer
Güngör hazer - 1 yıl Önce

Harikaydı emeği geçen herkese teşekkür ederim

SIRADAKİ HABER

banner115