Yalmansaray Köyü Muhtarı'ndan Teşekkür Mesajı

Yalmansaray Köyü Muhtarı'ndan Teşekkür Mesajı

Yalmansaray Köyü Muhtarı'ndan Teşekkür Mesajı

Komşumuz Kargı ilçesi Sinanözü Köyü orman sınırlarında çıkan ve köyümüz orman sınırlarınada yayılan köyümüzü tehdit eden yangında, yangının başladığı andan itibaren köyümüz ve köylümüzle ilgilenen, gerekli tüm yardımları seferber eden gece gündüz Köyümüzle İlgilenen,
Valimiz Sn. Erol Karaömeroğlu' na Milletvekilimiz Sn. Dr. Nazım Maviş' e İl Özel İdare Genel Sekreterimiz Sn. Yahya Çıngıl'a Kaymakamımız Sn.Hasan Hüsnü Türker' e Garnizon Komutanımız Kemal Serdar Atılgan’ a Saraydüzü Belediye Başkanı Sn. Hasan Peker' e Köylere Hizmet Götürme Birliği Müdürü Sn. Mustafa Gezen' e ve Özel İdare Çalışan Arkadaşlara, Boyabat Orman İşletme Müdürü Sn. Serkan Demir' e Ak Parti İl Başkanı Sn.Uğur Giresun 'a ,İl Genel Meclisi Başkanımız Sn.Yakup Üçüncüoğlu Saradüzü Ak Parti İlçe Başkanı Sn. Uğur Şimşek' Encümenlermiz Ali Orhanoğlu ve Muammer Yıldız' a müdürlerimize ve komutanlarımıza ve Gece Gündüz Yangında Mücadelede Çalışan Orman İşletme Müdürlüğü Çalışanları ve Köylülerimize Arayıp Soran Tüm Dost ve Arkadaşlarada Ayrıca Teşekkür Ediyorum. Ayrıca yapılan Çalışmalarda Yaralanan Arkadaşlara Tekrar Geçmiş Olsun Dileklerimi İletiyorum.

Şahsım ve köyüm adıma teşekkür ederim.

Ömer Gezer Yalmansaray Köyü Muhtarı

YORUM EKLE
YORUMLAR
ahmet dogmaz
ahmet dogmaz - 4 yıl Önce

boyle ... muhtar oldugu surece bu koy daha cok yanmaya devam eder.

Yalmansaray
Yalmansaray @ahmet dogmaz - 4 yıl Önce

Yangın orda çıkmadı ama orda yaşananları bilmeden burdan yazması holay olur her zaman muhtar doğru olanı yapmıştır bu seni ilgilendirmez... Klavyeden değilde keşke gelipte orda o anı yaşasaydın..

SIRADAKİ HABER

banner115