MHP Sinop İl Başkanı Fahri Ulusoy: ''Bu millet yedirilmek istenen zehri yutmayacaktır''

Milliyetçi Hareket Partisi Sinop İl Başkanı Fahri Ulusoy son günlerdeki döviz kurunun hareketliliğiyle ilgili açıklamada bulundu. 

MHP Sinop İl Başkanı Fahri Ulusoy: ''Bu millet yedirilmek istenen zehri yutmayacaktır''

Milliyetçi Hareket Partisi Sinop İl Başkanı Fahri Ulusoy son günlerdeki döviz kurunun hareketliliğiyle ilgili açıklamada bulundu. 

Ulusoy: ‘‘Son bir haftadır doların hızla yükselişine, Türk Parasının dolar karşısında değer kaybedişine şahitlik ediyoruz. 2 senedir tutuklu olan bir papaz aniden kıymete binmiş papazın serbest kalması için ülkemiz aleyhine ABD tarafından ardı ardına tehditkar açıklamalar yapılmakta bir takım yaptırımlar ortaya koyulmaktadır.  16 senedir ülkemizin güçlü bir ekonomik zemine oturtulmayışı tartışmaları bir kenara özellikle 15 Temmuz sonrası Türkiye’nin ABD politikaları karşısında milli çizgide yol yürümesi, milliyetçi eksende hareket etmesi başta ABD olmak üzere birçok Türk ve müslüman karşıtı zalim elleri harekete geçirmiş ve bu güçler ekonomik tetikçileri sayesinde düğmeye basmışlardır. 


Vicdan sahibi her insanımız, vatan ve milliyet hislerine haiz her kardeşimiz şu anda karanlık ve kahredici bir kumpasla temellendirilmiş ekonomik operasyona maruz kaldığımızı itiraf ve ifade edecektir. Türkiye’yi sanal ve sahte oyunlarla savurmak, hatta sindirmek çabasındalar.
Dövizi zalim tahakkümlerle, zorba yaptırım tehditleriyle yükselterek Türkiye’nin düşmesi hedefleniyor. Ekonomik suikastçılar tembihlenip kışkırtılıyor. Bir papazı bahane ederek ekonomide terör estiriliyor, 15 Temmuz’da yarım kalan ihanetin tamamlanması kurgulanıyor.
Tam 1,5 asırdır küresel emperyalizm Türk milletinden farklı gaye ve gerekçelerle intikam alma arayışındadır. Terör, darbe, ekonomik krizler yıllarca kanımızı emen keneler gibi kurgulanmış ve kullanılmıştır. Ancak düşmana ganimet, kuzgunlara yem, kuduzlara av olmayacağız.
Ederi bir dolar olan hainlerin dolarla gider yapmaya kalkmaları asla tutmayacak, bu millet yedirilmek istenen zehri yutmayacaktır.


Dövizin çıkışından memnuniyet duyup siyasi çıkar ve nihai olarak müsebbip kollayanlar, bunun üzerinden kaos ve karmaşa hayali kuranlar emperyalizm canavarının günahkar hizmetkarlarıdır. Bunlar harama çanak tutan, haine selam çakan vatansızlardır, milliyetsizlerdir.


Dolara mahkûm değiliz. Dolarla doğmadık, olmayınca da ölmeyiz. Zalimlerin dövizi tetikleyen mekanizmaları, finans ve ekonomik enstrümanları varsa, bizim de kırılmayacak mukavemetimiz, kopmayacak ve kapanmayacak milli ruh ve şuurumuz vardır.


Dövizin yükseliş temeli ekonomik değil, siyasi ve diplomatik şantajlardır. Buna da boyun eğemeyiz, eğmeyeceğiz. Döviz mermisi millet bedenine işlemez, işlese de derine geçmez. Türkiye dövizden kat be kat büyüktür. Bunu heyecan ve cesaretle ispatlamanın zamanı gelmiştir. Zaman Türk’ündür, zemin Türk Milletinindir. Allah Türk’ü korusun ve yüceltsin.’’ dedi.

Güncelleme Tarihi: 11 Ağustos 2018, 18:19
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner115