Boyabat Huzurevi İle İlgili Flaş Gelişme

Boyabat Huzurevi İle İlgili Flaş Gelişme

Boyabat Huzurevi İle İlgili Flaş Gelişme

2016 yılında düzenlenen törenle temeli atılan ve çeşitli sebeplerle yapımına başlanamayan Boyabat Huzurevi projesi ile ilgili önemli gelişmeler yaşandı.

2016 yılında dönemin Aile ve Sosyal Politikalar Bakan Yardımcısı Mehmet Ersoy,Sinop Milletvekili Nazım Maviş ve Barış Karadeniz'in de katılımı ile Gökdere Mahallesi'nde temel atma töreni gerçekleştirilen ve çeşitli nedenlerden dolayı inşaatı duran Boyabat Huzurevi projesi ile ilgili önemli gelişmeler yaşandı.

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı Huzurevi Genel Müdürlüğü Mühendisleri Boyabat'a gelerek projenin gerçekleşeceği alanda incelemelerde bulundular.İncelemeleri ve projeyi yakından takip eden Boyabat Belediye Başkanı Şefik Çakıcı'' Boyabat Yaşlı Bakım ve Huzurevi projemizi yerinde inceledik Huzurevi Boyabat'a huzur verecek'' ifadelerini kullandı.

İncelemelere Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı Huzurevi Genel Müdürlüğü Mühendisleri'nin yanısıra , Boyabat Belediye Başkanı Şefik Çakıcı,Sinop Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Melih Keleş, Sosyal Hizmet Merkezi Müdürü Hüseyin Matuk, Boyabat Huzurevi Yaptırma ve Yaşatma Derneği Başkanı Ziya Yılmaz ve heyetide katıldı. 


-Haber Merkezi

Güncelleme Tarihi: 09 Ağustos 2019, 10:22
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner115