Boyabat Stadı Türkiye Kupası ve BAL Ligine Hazırlanıyor

Boyabat Stadı Türkiye Kupası ve BAL Ligine Hazırlanıyor

Boyabat Daylı Stadı'nda Bölgesel Amatör Lig ve Ziraat Türkiye Kupası müsabakaları öncesi hazırlıklar devam ediyor.

Boyabat 1868 Spor Kulübü Futbol takımının Bölgesel Amatör Lige çıkmasıyla birlikte Boyabat Daylı Futbol Stadı'nda BAL maçlarının oynanacağı standartlara uygun yenileme çalışmaları devam ediyor. 
 

Daylı Futbol Stadı'ndaki çalışmalara katılan Boyabat Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürü Faruk Erdem Boyabat Sesi muhabirine çalışmalarla ilgili bilgilendirmede bulundu. 

Erdem, Bölgesel Amatör Ligi'ne (BAL) çıkan Boyabat 1868 Spor Kulübü Futbol takımının kendi sahasındaki maçları oynayabilmesi için saha içi ve tesislerinin Türkiye Futbol Federasyonu'un belirlediği standartlara uygun olması gerektiğine değinerek tesislerdeki çalışmalarla ilgili açıklamalarda bulundu. 

Futbol Federasyonu yetkililerinin Boyabat Daylı Stadında incelemeler yaparak eksiklikleri tespit edip BAL maçlarının oynanabilmesi için standartlara uygun olması istemlerinden sonra eksikliklerin giderilmesi için çalışmaların devam ettiğini belirten Erdem, "Stad ismi (totem) yapımı, kale arkası koruma fileleri. protokol tribünü yapımı, kamera ve ses sistemi, rakip takım ayırım tel örgülü çitlerin yapımı, sporcu çıkış tüneli, otopark alanı, rakip takım otopark alanı, oda isimlikleri, protokol odası mobilya ve tefrişatının yapımı, boya ve tadilat işleri çalışmalarımızın bir bölümü tamamlanıp diğer eksiklikler de en kısa sürede hizmete hazır hale getirilecektir," dedi 

Erdem, çalışmalara verdikleri destek için de Ak Parti Sinop Milletvekili Nazım Maviş, İlçe Kaymakamı Fatih Aksoy, Belediye Başkanı Şefik Çakıcı, Sinop Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü M. Kazım Açıkbaş, Gençlik Spor Tesisler Şube Müdürü Süleyman Erdal ve saha içindeki çalışmalarından dolayı Ömer Güdük'e teşekkürlerini iletip Boyabat 1868 Spor Kulübü Futbol takımına başarı dileklerinde bulundu.

Haberimizle ilgili video görüntüler ve röportajları yukarıdaki likten izleyebilirsiniz.

Mahmut Coşkun

-Haber Merkezi

Güncelleme Tarihi: 09 Ağustos 2019, 15:12
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner115