Şükrü Baş, ekibiyle birlikte basın mensuplarıyla bir araya geldi

Şükrü Baş, ekibiyle birlikte basın mensuplarıyla bir araya geldi

Şükrü Baş, ekibiyle birlikte basın mensuplarıyla bir araya geldi

Boyabat Esnaf ve Sanatkarlar Odası adayı Şükrü Baş ve listesindeki yönetim kurulu üye adayları basın mensuplarıyla bir araya geldi.      

Boyabat Esnaf ve Sanatkarlar Genel Kuruluna az bir süre kala aday Şükrü Baş ve yönetim kurulu üye adayları bir araya geldi. Baş, bu süreçte esnafın en iyi şekilde temsil edilmesi gerektiğini ve 22 Ocak 2022 tarihinde yapılacak olan seçimde, esnaf ailesi için yeni bir sayfanın açılması gerektiğini belirtti.

Baş, esnafımız büyük bir aile, esnaflarımızın menfaatlerinin korunması ve en iyi şekilde temsil edilmeleri gerekiyor. Artık değişim şart, diyerek;

"Esnaf ve sanatkarlarımızın sorunları konusunda nelerin yapılması gerektiğini, nelerin eksik olduğunu ekibimizle birlikte yaptığımız titiz çalışmalar sonucunda tespit etmiş bulunmaktayız. Yaptığımız istişareler neticesinde esnafımız için kısa ve uzun vadeli projelerimizi hazırladık, göreve geldiğimiz takdirde de tüm bunları hayata geçireceğiz. Değişen ve gelişen çağda artık teknoloji hayatımızın tam ortasında yer almakta. Bu bilinç ile üyelerimizin odamıza gelmeden işlemlerini halledebileceği, şikayet ve önerilerini sunabileceği WEB PORTAL hizmetini devreye alacağız. Meslek grupları içerisindeki sıkıntıları, eksiklikleri giderebilmek adına, belirli dönemlerde ESNAF GÜNLERİ adı altında istişare toplantıları yaparak, sorunları tespit edip, ilgili kurum ve kuruluşlara aktararak takipçisi olacağız. 

İmkanlarımız çerçevesinde doğal afetlerde maddi manevi zarar gören esnaflarımıza destek vermek, ihtiyaç sahibi öğrencilerimize burs ve kamu yararına faaliyet gösteren çeşitli sivil toplum projelerine DESTEK olacağız. Maaş için değil hizmet için geliyoruz. Şahsım ve üye adaylarım da dahil olmak üzere bu konuda hassasiyet göstereceğiz. Alacağımız maaşları esnaf çocuklarının eğitimine katkı sağlamak adına BURS ve çeşitli giderlere harcayacağız. 

Aday çalışmalarım süresince asılsız pek çok söylem duyduk, duymaya da devam ediyoruz. Bu tür ithamlar hem şahsımı hem de kadromdaki arkadaşlarımı zan altında bırakmaktadır. Buradan bir kez daha yineliyorum. Mevcut oda çalışanları ve memurları hizmet yerlerinde kalmaya devam edecektir, bu konuda herhangi bir değişiklik kesinlikle yapılmayacaktır. Hep birlikte uyum, birlik ve düzen içersinde çalışacağız. Dürüst, ahlaklı ve etiğe dayalı bir yönetimi temsil etmeye geliyoruz.

Çıktığımız bu yolun öncelikle emektar esnaf ve sanatkarlarımıza, sonrasında ise Boyabat'ımıza hayırlı olmasını temenni ederim.
Amacımız bütün esnaf ve sanatkarlarımızın birlik ve beraberliğini sağlayarak haklarını korumak, gelişimlerine katkı sağlamak, gün itibariyle yaşanan sorunların üstesinden gelmek, işi, aşı ve ailesi için mücadelesini sonuna kadar sürdüren ve savunan esnaf ve sanatkarlarımızın, en güçlü şekilde temsil edilebilmesini ve hak ettikleri değeri görebilecekleri bir yapıyı inşa etmektir.

Buradan siz değerli esnaf ve sanatkarlarımızı önümüzdeki seçimli genel kurulumuzda buluşmaya ve değişime katkı sunmaya davet ediyorum. Bu hizmet yarışında aday olan tüm arkadaşlarıma başarılar dilerim." ifadelerinde bulundu.

Boyabat Esnaf ve Sanatkarlar Odası başkan adayı Şükrü Baş'ın yönetim kurulu aday listesi :  


 

Güncelleme Tarihi: 16 Ocak 2022, 22:13
YORUM EKLE
YORUMLAR
SAFFET TEMİZKAN
SAFFET TEMİZKAN - 2 yıl Önce

Yürekten başarılar dilerim, Boyabat'ımız için umarım güzel hizmetleriniz olur.

SIRADAKİ HABER

banner115