Polisin aldığı önlemlerle suç işlenmeyen bir panayır sona erdi

Polisin aldığı önlemlerle suç işlenmeyen bir panayır sona erdi

Polisin aldığı önlemlerle suç işlenmeyen bir panayır sona erdi

Boyabat ilçesinde 12-23 Ekim günleri arasında gerçekleşen panayır sürecinde polisin aldığı yoğun güvenlik önlemleri olumlu sonuç vererek hiç bir suç kaydı oluşmadan panayır sona erdi.

İlçe Emniyet Müdürlüğü'nden yapılan yazılı açıklamada alınan güvenlik önlemleri sayesinde hiç bir suç kaydı rapor edilmeyen bir panayır süreci yaşandığı ifade edildi.

Açıklamada "13 günü kapsayan Asırlık Boyabat panayırı sürecinde Boyabat İlçe Emniyet Müdürlüğü tarafından panayır alanında polis noktası oluşturularak ilçe ve il takviyeli 400 personel ile 24 saat görev alındı. Şahsa ve mala karşı hiç bir suç rapor edilmedi.

Toplam 500 esnafın sabit olarak hizmet verdiği panayır alanında 15 bin civarında insan sirkülasyonu olup toplum destekli polis kapsamında KADES Kadına El Kalkamaz, KADES Tek Tuşla Şiddetin Karşısında Kadınların Yanında, Sinop Senin Desteğinle Daha Güvende, Madde Bağımlılığı ile Mücadele, Mal Varlığına Karşı İşlenen Suçlar, telefon dolandırıcılığı ve hırsızlık projelerini içeren 5 bin 500 tane broşür dağıtılmıştır.

Şehrimizin huzur ve güvenliği için görevimizin başında vatandaşlarımızın yanındayız." denildi.

Güncelleme Tarihi: 24 Ekim 2022, 01:00
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner115