Boyabat TSO Siyasiler İle Bir Araya Geldi

Boyabat TSO Siyasiler İle Bir Araya Geldi

Boyabat TSO İstişare Toplantısı Gerçekleştirildi

04.01.2019 Cuma günü Boyabat Ticaret Odası Başkanlığı tarafından istişare toplantısı gerçekleştirildi.

Boyabat Zafer Lokanta ve Oteli Toplantı Salonunda gerçekleşen programda Boyabat TSO yönetimi Sinop Milletvekili Nazım Maviş Belediye Başkanı Şefik Çakıcı,Ak Parti İl Başkanlığına yeni atanan Uğur Giresun ve AK Parti İlçe Başkanı Ferhat Yıldız ile bir araya geldi.

Boyabat ticareti,sanayisi,turizmi,sosyoekonomik durumun konuşulduğu toplantıda Sinop Milletvekili Nazım Maviş Hükümetin 2019 yılı stratejileri ve yerel ölçekte etkileri hakkında bilgiler verirken yerel seçimler öncesi ve sonrası hakkında beklentilerini dile getirdi.

Ayrıca Boyabat TSO  Yönetim Kurulu Başkanı Orhan Çakır ve yönetimi, oda için yapılması plananan  lokal projesi hakkındaki taleplerini siyasilere ilettiler.

Boyabat Belediye Başkanı Şefik Çakıcı konuya ilişkin yaptığı açıklamada '' İlçemizin ticareti, sanayisi, turizmi, sosyoekonomik durumunun arttırılması ile ilgili fikir alış verişinde bulunduk, neler yapabileceğimiz hakkında düşüncelerimizi paylaştık. Nazik davetleri ve bu güzel sohbet ortamı için yönetim kurulu üyelerimize ve Ticaret Odası Başkanımız Orhan Çakır beye teşekkürlerimi sunuyorum. '' ifadelerini kullandı.

-Haber merkezi

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner115