Boyabat Ticaret Odası Yeni Başkanı Abdullah Genç oldu

Boyabat Ticaret Odası Yeni Başkanı Abdullah Genç oldu

Boyabat Ticaret Odası Yeni Başkanı Abdullah Genç oldu

Boyabat Ticaret ve Sanayi Odası'nda  yeni başkan  ve yönetim kurulu belli oldu.Orhan Çakır'dan görevi devralan Yeni Yönetim Kurulu Abdullah Genç yeni başkan olurken yeni yönetim üyeleri de belli oldu.Konuya ilişkin açıklama yapan Abdullah Genç bir önceki yönetime teşekkür ederek şu ifadeleri kullandı;


''01 Nisan 2018 tarihinde gerçekleşen Boyabat Ticaret ve Sanayi Odası organ seçimleri neticesinde göreve gelen Yönetim Kurulu, ilgili Kanun ve Yönetmeliklerden doğan görev ve sorumluluklarını, vazifede oldukları süre boyunca hakkıyla yerine getirmişlerdir. Bu zaman zarfında gerek paydaş kurum ve kuruluşlar ile olan ilişkileri ve gerekse üyelerimiz özelinde yüklenmiş oldukları sorumlulukları hakkıyla yerine getirdikleri malumunuzdur.

Odamızı gerektiği şekilde temsil ettikleri ve seçim öncesinde vermiş olduğumuz vaatlerimizi yerine getirme konusunda göstermiş oldukları itinalı çalışmaları için kendilerine müteşekkiriz.

09.04.2020 tarihi itibariyle Odamızın Yönetim Kurulu üyelikleri ve görevlerinde gerçekleştirmiş olduğumuz değişiklik sonrasında şahsımın başkanlığında yeni yönetim kurulumuz; Başkan Yardımcılarımız Nazif Koltukçu ve Kadir Çok, Sayman Üyemiz Bekir Eren ve Yönetim Kurulu Üyelerimiz Mustafa Yayla, Yusuf Aksu ve Cemal Kaan Kamburoğlu olacak şekilde teşekkül etmiştir.

Yeni Yönetim Kurulumuz, önceki yönetimden devraldığı sorumlulukları aynı görev bilinci içerisinde sürdürecektir. Kanun ve mevzuatın vermiş olduğu yetkiler çerçevesinde üyelerimizin menfaati ve her türlü ihtiyaçları için işimizin başında olacağız.
Tüm kadromuzla 2 yıl önce seçimle göreve geldiğimizden beri hem yönetim kurulu ve hem de meclis üyelerimizle birlikte Boyabatımız ve Odamız adına daha iyi hizmet verebilmenin bilinciyle çalıştık. Önümüzdeki 2 yıl boyunca da aynı bilinçle görevimizi icra edeceğiz. Bu süreçte telefonlarımız 7/24 açık kalacak olup, bütün istek ve önerilerinizi iletebilirsiniz. Yereldeki sorunlarınızla bizler direkt olarak ilgileneceğiz, geneldeki sorunlarınızla ilgili ise TOBB Başkanımız Sn. Rifat Hisarcıklıoğlu önderliğinde çözüm yolları arayacağız.

Önceki yönetim kurulu başkanımız Orhan Çakır’ın nezdinde yönetim kurulu üyelerine harcadıkları mesai ve emeklerinden dolayı teşekkür ediyor, yeni yönetim kurulumuza da önümüzdeki sürecin hayırlı olmasını temenni ediyorum.

Bu vesileyle dünyada etkili olan Koronavirüs salgını sebebiyle hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet, hasta olanlara da acil şifalar diliyorum. Salgının etkilerinin en kısa sürede ortadan kalkarak sosyal ve ekonomik hayatımızın bir an önce normale dönmesini Cenab-ı Allah’tan niyaz ediyoruz. Süreci en az zararla atlatılabilmemiz için tüm üyelerimizi ve vatandaşlarımızı kurallara uymaya ve gerekmedikçe evlerinde kalmaya davet ediyorum.
Hepinizi saygıyla selamlıyorum
.''

Abdullah Genç Kimdir ?

Boyabat TSO Yönetim Kurulu Başkanı Abdullah Genç 16.12.1985 Boyabat doğumludur.

İlk ve orta öğretimini Boyabat'ta tamamlamış olan Abdullah Genç, İstanbul Bilgi Üniversitesi İşletme Bölümü mezunudur.

Toprak sanayi ve akaryakıt sektörlerinde faaliyet gösteren aile şirketlerinin yöneticisi olan Başkan Abdullah Genç evli ve 1 çocuk babasıdır.

-Boyabat Sesi


 

Güncelleme Tarihi: 17 Nisan 2020, 18:12
YORUM EKLE
YORUMLAR
Mustafa GÜNAL (Seçim)
Mustafa GÜNAL (Seçim) - 4 yıl Önce

Abdullah GENÇ, bey kardeşim yeni göreviniz hayırlı uğurlu olsun tüm personeliniz ve ekibinizi kutlar başarılarınızın devamını dilerim. Hayırlı uğurlu olsun.

sadık yurtseven
sadık yurtseven - 4 yıl Önce

hayırlı olsun.başarılar dilerim.

Abdullah YAYLA AYGAZ ERİKLİ BAYİİ
Abdullah YAYLA AYGAZ ERİKLİ BAYİİ - 4 yıl Önce

yeni göreviniz hayırlı uğurlu olsun başarılar dilerim

SIRADAKİ HABER

banner115