Başkan Abdullah Genç'e TOBB'da yeni görev

Başkan Abdullah Genç'e TOBB'da yeni görev

Başkan Abdullah Genç'e TOBB'da yeni görev

06 Kasım 2022 pazar günü yapılan seçimlerle yeniden Boyabat Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu başkanlığına seçilen Abdullah Genç Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği tarafından önemli göreve seçildi.

TOBB Ekonomi ve Teknoloji Üniversitesi'nde gerçekleştirilen TOBB 79.  Genel Kurulu'nda M.Rifat Hisarcıklıoğlu güven tazeledi. 4 yıl için yeniden TOBB Başkanı olan  Rifat Hisarcıklıoğlu'nun tensipleri ile Boyabat Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Abdullah Genç TOBB Mevzuat Komisyonu üyeliğine seçildi.

Başkan Abdullah Genç; "Oda/Borsa seçimlerimiz ile başlayan ve tüm süreçlerde demokrasimizin şeffaf şekilde işletilerek sonuçlara yansıdığı seçimlerimizin son aşamasını da tamamlamış olduk.Türkiye'nin en büyük, en güçlü ve en köklü sivil toplum kuruluşu olan TOBB | Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği seçimlerimizin neticesinde bu başarının mimarı olan Başkanımız Sn. M.Rifat Hisarcıklıoğlu yeniden TOBB Başkanlığı'na seçilmiş bulunmaktadır. Sayın Başkanımızı bir kez daha tebrik ediyor, kendisinin tensipleri ile seçilmiş olduğum Mevzuat Komisyonu Üyeliğim dolayısıyla da teşekkürlerimi sunuyorum. Bugünden itibaren gerek bölgemizde Odamız nezdinde ve gerekse ulusal ölçekte TOBB nezdindeki çalışmalarımıza artan bir ivme ile devam edeceğiz. Bu vesile ile Genel Kurulumuzun ülkemize, milletimize ve tüm iş dünyamıza bir kez daha hayırlara vesile olmasını diliyorum" dedi.

Başkan Abdullah Genç Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği  tarafından Ekonomik rapor inceleme komisyon üyeliğine seçilmişti.

Abdullah Genç Kimdir ?  

Boyabat TSO Yönetim Kurulu Başkanı Abdullah Genç 16.12.1985 Boyabat doğumludur. İlk ve orta öğretimini Boyabat'ta tamamlamış olan Abdullah Genç, İstanbul Bilgi Üniversitesi İşletme Bölümü mezunudur. Toprak sanayi ve akaryakıt sektörlerinde faaliyet gösteren aile şirketlerinin yöneticisi olan Başkan Abdullah Genç evli ve 1 çocuk babasıdır.

- Boyabat Sesi

Güncelleme Tarihi: 02 Haziran 2023, 10:39
YORUM EKLE
YORUMLAR
Tugba  balcı
Tugba balcı - 2 ay Önce

Rüyamda Abdullah genç ümreye götürsün dediler başkan dediler çok merak ettim araştırdım bu abi varmış ben ümreye gitmek isteyen bir kul selam

SIRADAKİ HABER

banner115

banner124

banner138