Boyabat 1868 Spor, Bal Ligi’ne Puansız Başladı

Boyabat 1868 Spor, Bal Ligi’ne Puansız Başladı

Bölgesel Amatör Lig (BAL) 4. Grubunun yeni ekibi Boyabat 1868 Spor, kendi evinde oynadığı ligin ilk maçında Samsun Atakum Belediyespor’a ikinci yarıda yediği tek golle 1-0 mağlup oldu.

Türkiye'de 152 takımın katılımıyla, 11 grupta oynanmaya başlayan BAL'da 4. Grupta mücadele eden Boyabat 1868 Spor, kendi evinde Samsun'un güçlü takımlarından  Atakum Belediyespor'u Daylı stadında ağırladı. 

Maçın başlamasıyla birlikte her iki takımın taraftarları, birbirlerine başarı dileyen centilmence tezahüratlar yapması, alkışlamaları sporun güzelliğine yakışan davranışlardı. Daylı stadı içinde ve dışında ilçe içi ve ilçe dışından gelen emniyet görevlileri yoğun güvenlik önlemleri alırken, hiç bir olumsuzlukla karşılaşmamaları da Boyabat adına olumlu notlardandı.

Tribünlerin tamamen dolduğu coşkulu bir taraftar desteğiyle maça başlayan Boyabat 1868 Spor, ilk yarıda başa baş mücadele edip, gol bulamazken, misafir takımın trübünlerinde de taraftarlarının desteğini alan Atakum Belediyespor da gol bulamadı ve ilk yarı golsüz tamamlandı.

İkinci yarıda Atakum Belediyespor, daha istekli ve iyi futbol oynayarak 62. dakikada Ahmet Ürer'in ayağından kazandığı golle 1-0 öne geçti. İlerleyen dakikalarda her iki takım da gol pozizyonlarına girmesine rağmen filelere giden top olmazken maç Samsun Atakum Belediyespor'un tek gollü galibiyetiyle sona erdi.

Boyabat 1868 Spor Başkanı Ali Koca ve Atakum Belediyespor Başkanı Gökmen Levent'in tiribünlerden izlediği maçta Boyabat 1868 Spor Hocası Mustafa Şakar ve Atakum Belediyespor Hocası Mustafa Kara maç süresince oyuncularını yönlendirip uyarılarda bulunduları görüldü.

Maçı İlçe Kaymakamı Fatih Aksoy, Boyabat Belediye Başkanını temsilen Recep Demirci ve İlçe Emniyet Müdürü Ali Asker Bayar ve tribünleri tamamen dolduran sporseverler izlediler.

Mahmut Coşkun


 

Güncelleme Tarihi: 23 Eylül 2019, 16:02
YORUM EKLE
YORUMLAR
gurbetcı
gurbetcı - 5 yıl Önce

takımda ıs yok.kımse sorumluluk almıyor.seyırcı ılk haftadan hayal kırıklıgına ugradı.ayrıca bu kadar guvenlık onlemı nıyekı ılerkı haftalarda seyırcı gıtmez.

SIRADAKİ HABER

banner115