Boyabat 1868 Spor 3. Lig hedefine kilitlendi

Boyabat 1868 Spor 3. Lig hedefine kilitlendi

Boyabat 1868 Spor 3. Lig hedefine kilitlendi

Boyabat 1868 Spor'un 2020-2021 futbol sezonunda 3. lige çıkması için gerçekleştirilen istişare toplantısında birlik, beraberlik ve destek mesajları verildi. 

Boyabat Otogar Kompleksi Ihlamur Grand'da gerçekleştirilen toplantıya Belediye Başkanı Şefik Çakıcı, İlçe Emniyet Müdürü Ali Asker Bayar, Boyabat Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Faruk Erdem, Boyabat 1868 Spor Kulübü Başkanı Vahdet Erdoğan ve yönetim kurulu, İyi Parti İlçe Başkanı Mithat Mor, İşadamı Bilal Şimşirgil, Sami Tandoğan ve diğer ilgililer katıldı.

Toplantıda Belediye Başkanı Şefik Çakıcı, Boyabat 1868 Spor Kulübü Başkanı Vahdet Erdoğan, İş adamı Bilal Şimşirgil ve diğer konuşmacılar 2019-2020 futbol sezonunda Bölgesel Amatör Ligden 3. lige çıkmak için mücadelede hedeflerine ulaşamadıklarını, ancak bu sezon maddi manevi tüm desteklerini sunup, takımı 3. lige çıkarmakta kararlı olduklarını vurgularken, takım futbolcularının tamamının Boyabat dışından olmasının doğru olmadığını, ilçede futbolcu yetişmesi için yetkililerin çare üretmeleri dileğinde bulundular

Tüm konuşmacıların ortak vurgusu bu yıl takıma daha çok destek verip 3. lige çıkararak, ilçemizin adını duyurmak, gençlere sporu sevdirerek kötü alışkanlıklardan uzak tutmak oldu.

Mahmut Coşkun

Güncelleme Tarihi: 22 Ağustos 2020, 01:30
YORUM EKLE
YORUMLAR
Gurbet
Gurbet - 4 yıl Önce

Yapılan bunca emek inşAllah boşa gitmez, emeği geçen emek katan, çalışan bütün büyüklerime saygılar sunarım, ülkemiz, milletimiz ve ilçemiz inşAllah daha daha çok kalkınır. Sizler sayesinde selam ve dua ile başarılar.

SIRADAKİ HABER

banner115