Ulaştırma Bakanı Abdülkadir Uraloğlu Sinop’a geldi

Ulaştırma Bakanı Abdülkadir Uraloğlu Sinop’a geldi

Ulaştırma Bakanı Abdülkadir Uraloğlu Sinop’a geldi

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdülkadir Uraloğlu 28 Şubat Çarşamba günü  Sinop’a geldi.

Bir dizi ziyaret ve inceleme yapmak için Sinop’a gelen Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdülkadir Uraloğlu Kumkapı mevkisinde Sinop Valisi Mustafa Özarslan ve kurum müdürleri tarafından karşılandı.Bakan Uraloğlu, burada ikinci etabı yapılacak olacak Sinop Çevre Yolu hakkında yetkililerden bilgi aldı. Basın açıklamasının ardından Sakarya Caddesi’nde esnaf ziyaretinde bulunan Bakan Uraloğlu’na AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Yerel Yönetimler Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz ve AK Parti Sinop Milletvekili Nazım Maviş eşlik etti. 

Boyabat Ak Parti Belediye Başkan Adayı Ferhat Yıldız Bakan Uraloğlu’na Boyabat Çevre Yolu hakkında konuştu.

Konuya ilişkin açıklama yapan Başkan Adayı Yıldız ‘’ Değerli Ulaştırma ve Altyapı Bakanımız Abdülkadir Uraloğlu ile bugün bir araya geldik. Boyabat Çevre Yolunu konuştuk. Bakanımıza konunun hassasiyetini aktarma fırsatı buldum. Çözüm için bir yol haritası belirledik. Sayın Bakanımıza göstermiş olduğu yakın alaka ve projenin hızla tamamlanması konusunda atacağı somut adımlar için şimdiden teşekkür ediyorum. ‘’ ifadelerinde bulundu.

Güncelleme Tarihi: 29 Şubat 2024, 13:56
YORUM EKLE
YORUMLAR
boyabatlı
boyabatlı - 2 ay Önce

bizde aynı emekliler gibi inandık yüzde 60 oy hazır bekliyor . 20 yıldır bir çevre yolunu bitiremediniz neyi nasıl konuştunuz ALLAH aşkına bitmiyor çevre yolu bitmiyor. yapmazsa kim yapmaz çevre yolunu?

Yalcin
Yalcin - 2 ay Önce

Kaç yıldır bitmeyen yol,şimdi seçim gündemi oluyor. Iyiki seçim günü geldi. Oy peşindeler. Bide bakan geliyormuş.

SAKALLI
SAKALLI - 2 ay Önce

ÇEVRE YOLUNUN BUNDAN 12/13YIL ÖNCE HANGİ KİŞİLER VE SEBEPLERLE DURDURULDUĞUNU HATIRLAYAN VAR MI? YERİNE ALTERNATİF ÇEVRE YOLU İÇİN KESİLEN ÇAMLAR VE YAPILAN İŞLERİ NE KADAR HATIRLIYORUZ, KİMLER HANGİ MENFAAT BEKLENTİSİ İLE ÇEVRE YOLUNU 13 YIL BEKLETTİİ ?

yenimahalleli
yenimahalleli - 2 ay Önce

başka hukumetmi vardıda yapamadınız

Şöfor
Şöfor - 2 ay Önce

3 dönem vekil seçilen adam niye konuşmamış.

SIRADAKİ HABER

banner115