Mhp Samsun Milletvekili İlyas Topsakal Boyabat’ta partililerle buluştu

Mhp Samsun Milletvekili İlyas Topsakal Boyabat’ta partililerle buluştu

13 Mart 2024 Çarşamba günü Milliyetçi Hareket Partisi Samsun Milletvekili Prof.Dr.İlyas Topsakal Boyabat MHP Seçim bürosunda öğrencisi Belediye Başkan Adayı Murat Muslu ve partilileri ziyaret etti.

Seçim bürosunda kısa bir açıklama yapan Topsakal Belediye Başkan Adayı Murat Muslu’nuni Meclis Üyesi adaylarının ve İlçe Yönetiminin her zaman yanında destekçisi olduğunu ifade etti.

Prof Dr.İlyas Topsakal açıklamalarında şu ifadelere yer verdi ‘’ Biliyorsunuz belediyecilik hizmetle kendini gösterir. Ne kadar çok hizmet ederseniz, onların ihtiyaçlarını ne kadar giderirseniz o kadar seviliyorsunuz. Yaşadığınız yer ister köy olsun ister kasaba olsun ister şehir olsun birine emanet ediyorsunuz. Bizim emanetçimiz de kardeşimiz Murat Muslu aynı zamanda benim öğrencim. Biz tabi ülkücüler olarak pırıl pırıl gençlerimize kasabalarımızı ve şehirlerimizi emanet etmek istiyoruz. Bunu niye yapmak istiyoruz çünkü Milletimizi bundan sonra, teknoloji gelişti, yaşadığımız alanlar gelişti ama düzgün gelişmedi. Bunları artık devletimizin ve milletimizin menfaatine uygun şekilde yapmak bizim ülkücülüğümüzün ve milliyetçiliğimizin de gereği. Milliyetçi nedir denildiği zaman parayı doğru yerde doğru şekilde harcayan insandır. Bunu neden söylüyorum bir sokağı on kez kazamazsınız, kaldırım taşını on kere değiştiremezsiniz.Kimin cebinden gidiyor devletin, milletin parasından milliyetçilik onu korumaktır.

O zaman Türk Milletçisi düşünecek ben bu şehirde önce ne yapacağım ? Modern olmak akıllı para kullanmaktır, bir şeyi bir kere yapacağız  önce altını yapacağız üstünü değil. Üstünü yaparsanız altta kablo geçireceksiniz, sonra kanalizasyon, sonra doğalgaz sürekli kazacaksınız. Devamlı para harcayacaksınız , akıllı olan, devletini düşünen milletini ailesini düşünen çocuğuna güzel bir gelecek vermek isteyen bir kere yapar. Dünya’da devletler bunu bir kere yapıyor. İngiliz hala yüz yıllık kaldırımda yürüyor sen yüz yılda bin defa kaldırım söküyorsun, nasıl yarışacaksın, nasıl kalkınacaksın nasıl borçsuz bir ekonomi bırakacaksın ?

O yüzden Murat kardeşim iyi çıkmış. Demiş ki bir kere yapacağız, bu şehrin önce altını bitireceğiz sonra üstünü güzelleştireceğiz. Bizde milletvekilleri olarak ben hem Ladikliyim hem Sinoplu sayılırım. Buraya en yakın milletvekilleri olarak bundan sonra Murat kardeşimin yanında her zaman da peşinde destekçisi olacağım.

Ben şunu söyleyebilirim Boyabat’ta bize destek olurlar ve sizi başkan yaparlarsa asla pişman olmazlar. Çünkü bizim hiçbirimiz bu milletin aleyhine, geleceğimizin devletimizin aleyhine hiç bir şey yapmayız. Bundan da emin olabilirler. Her yaptığımız işte biz milletimizi, ailemizi, çocuklarımızı geleceğimizi düşünürüz. Örnek 2016 yılında Cumhur İttifakı’na verdiğimiz destektir. Hiç bir şey istemedik istemeyiz.  Devletimizin aman bir tehlikeye düşmesin, çocuklarımız aman bir savaşın içersinde olmasın. Sadece endişemiz bu yönetimde zaafiyet olmasın. Bunu düşünüyor genel başkanımız bunun örneğini gösteriyor bizde kendimize onu örnek alıyoruz. Bizim öğrencilerimiz de bunu bilirler ben Murat’tan eminim yapacaktır, Boyabat’a örnek bir belediye başkanı olacaktır. Allah yar ve yardımcın olsun biz her zaman yanındayız.’’ 

Program çekilen hatıra fotoğrafıyla son buldu.

- Boyabat Sesi

Güncelleme Tarihi: 14 Mart 2024, 10:23
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner115