MHP Boyabat  Belediye Başkan Adayı Murat Muslu muhtarlarla buluştu

MHP Boyabat  Belediye Başkan Adayı Murat Muslu muhtarlarla buluştu

Genç bir kadro ile yola çıkan Milliyetçi Hareket Partisi çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. Son olarak Proje ve Aday tanıtım toplantısıyla ses getiren Milliyetçi Hareket Partisi , Belediye Başkan Adayı Murat Muslu, İl Genel Meclis Üyesi ve Belediye Meclis Üyesi Adayları ilçedeki muhtarlar ve muhtar adaylarıyla bir araya geldiler.

Toplantıda konuşan Milliyetçi Hareket Partisi İlçe Başkanı Hüseyin Ayyüksel ‘’ Göreve başladığımız günden itibaren çıktığımız yolda, pırıl pırıl bir kadrolar ile yola çıktık. Bu kadroların içinde  hiç bir menfaati hiç bir beklentisi olan kardeşim yok. Bizler sadece memleket aşığı olarak çıktığımız bu yolda ilçemize hizmet etmek istiyoruz bunun için sizlerden kardeşlerimize destek istiyoruz.” dedi.

İl Genel Meclis Üyesi Adayı Avukat Enes Çakır hizmet alma konusuna değinerek ; “Mesleki tecrübelerimizi ve bilgi birikimizi Boyabat’ımıza ve 107 köyümüze kullanmak için çalışcağız. Milliyetçi Hareket Partisi olarak Cumhur İttifakının en güçlü ortağı olarak hizmet alma konusunda hiçbir sıkıntı yaşamayacağız, bunun taahhüdünü Genel Merkezimizde Genel Başkanımız ve Genel Başkan yardımcılarımızdan söz aldık. Nasıl ki Mimar Sinan dünyaya örnek olacak eserler bıraktıysa, bizlerde 107 köyümüzde eserlerimizi bırakmak için yola çıktık. Bugün ki soframız gönül soframız, bizim hizmet soframız olacak 1 Nisan’dan itibaren seferberlik ilan edeceğiz kalkınacağız üretimi arttıracağız. Katılımlarınızdan dolayı hepinize teşekkür ediyorum.” İfadelerinde bulundu.

Milliyetçi Hareket Partisi’nin Boyabat Belediye Başkan Adayı Murat Muslu, Cumhur İttifakı’nın bir parçası olduklarını vurgulayarak ‘’ 9 mahalleniz, 107 köyümüz için ayırmadan ayrıştırmadan çalışacağız ‘’ dedi.

Başkan Adayı Muslu konuşmasına devamla ;“Memleketimizin şehrini köyünü birbirinden ayırmıyoruz, yola ilk başladığımız günde söylediğimiz gibi 9 mahalle 107 köy için ayırmadan ayrıştırmadan çalışacağız memleketimizi ayağa kaldıracağız. Biz Boyabat’ı ayağa kaldırmak için aday olduk. Siyasi bir beklentimiz yok, siyasetten nemalanmak gibi bir derdimiz yok sadece hizmet aşkımız var. Sizlere hizmet edelim, sizlerin takdirini kazanalım istiyoruz. Bu hizmeti de aşkla, akıl ile ve gerçekten ayaklarımız yere basacak şekilde kaynaklarımızı doğru kullanarak yapmak istiyoruz. Köyü ile kenti ile bütün hemşerilerimiz bize sahip çıksın bizde buraya doya doya hizmet etmek istiyoruz. Cumhur İttifakının bir parçasıyız, partimizin hükümetten ricacı olup ta alamayacağı hiç bir hizmet yok. MHP li Belediyeler uyum içerisinde çalışarak bölgelerine çok güzel hizmet ettiler ve etmeye devam edecekler bizlerde İttifak ortağı olarak ilçemiz için en güzel hizmetleri yerine getireceğiz” ifadelerinde bulundu.

- Boyabat Sesi

Güncelleme Tarihi: 05 Mart 2024, 16:45
YORUM EKLE
YORUMLAR
x
x - 2 ay Önce

eee ne olacak şimdi cumhur ittifakının en güçlü ortağı demekle diğer oyları istemiyorsunuz yani biz bize yeteriz mi demek bu şimdi bu açıklama oy kaybettirir adaya sana ittifak soran mı var şu an sen zaten ortağının karşısına çıkmışsın niye çıktın o zaman

SIRADAKİ HABER

banner115