MHP Başkan Adayı Murat Muslu Boyabat Sesi'ne açıklamalarda bulundu

Boyabat Milliyetçi Hareket Partisi Belediye Başkan Adayı Murat Muslu Boyabat Sesi Gazetesi’ne açıklamalarda bulundu

31 Mart Yerel Seçimlerinde Boyabat Milliyetçi Hareket Partisi’nden Belediye Başkan Adayı olan Murat Muslu Boyabat Sesi Gazetesi’ne  açıklamalarda bulundu. Sosyal medyadan gelen soruları yanıtlayan Başkan Adayı Muslu  her geçen gün vatandaşların ilgisinin arttığını ifade etti.

Başkan Adayı Murat Muslu açıklamlasını şöyle devam etti ; ’’ Yerel seçimler nihayetinde memleketin meselesinin , özelde şehrimizin meselesinin konuşulduğu  bir süreç. Başladığımız günden bu yana temel olarak Boyabatımızın sorunlarının konuşulması buna yönelik çözüm önerilerinin konuşulması ve nihayetinde de vatandaşımızın da en iyi çözümü üreten , en çok çalışan ve en çok çalışacak belediye başkanını Boyabatımızın başına getirmesini temenni ederek başlamıştık.

34 gündür sahadayız, halkımızın ilgisi artıyor

Yaklaşık 34 gündür sahalardayız ve her geçen gün vatandaşımızın artan ilgisine mahzar oluyoruz. Memleketimizin çok sorunu var. Bu sorunları akılcı bir şekilde çözecek belediye başkanına ihtiyaç var. Sorunların gerçekten çözümü  konusunda ortaya bir irade konulması gerekiyor, çözüm önerilerin akılcı ve şehrin bütünlüğünün düşünülmesi gerekiyor. 

Boyabat yıllardır ben yaptım oldu anlayışı ile yönetildi

Boyabat yıllardır ben yaptım oldu anlayışı ile yönetildi. Bunun zararlarını hep beraber çekiyoruz.Burada belediyeciliğin insana dokunmaki şehri geliştirmek vatandaşının gelişimine katkı sağlamak, özellikle çocukları , gençleri için sağlıklı bir şehir oluşturmak olduğunu düşünüyoruz. Bütün gayretimiz ve çabamız bizim bu işi yapacağımızı vatandaşlarımızın bilmesidir. ‘’

Milliyetçi Hareket Partisi Cumhur İttifakı’nın bir parçası

Milliyetçi Hareket Partisi Türkiye’nin en köklü ikinci partisi  55 yıllık bir geçmişi var, belediyecilik anlamında da çok başarılı örnekleri var. Hemen çevre  ilçeleri ve illerdeki belediyelerin çoğu Milliyetçi Hareket Partisi’ne ait en yakınımızda Tosya , Osmancık, Karabük, Taşköprü, Kastamonu var. Burada çok başarılı hizmetler sundular ve uzun yıllardır da belediye Milliyetçi Hareket Partisi’nde. Bizde istiyoruz ki bu dönemin Boyabat’ta  MHP Belediyesiyle tanışmasını ve altın dönemini yaşatmayı istiyoruz.İnancımızı sağlayan şeylerden bir tanesi de Milliyetçi Hareket Partisi Cumhur İttifakı’nın bir ortağı. Belediyecilik anlamında da şehrin ihtiyaç duyduğu her türlü projede Milliyetçi Hareket Partisi önderlik yapıyor ve hükümetten alamayacağı bir hizmet olmuyor. Bizde bu dönemde Boyabat’ın daha ileriye taşınmasını istiyoruz.

Boyabat aynı klasmandaki şehirlere göre çok geride kaldı

1999 yılında Boyabat Organize Sanayi’si ilan edildi. Boyabat Organize sanayisi ilan edilen bizim klasmanımızda bulunan şehirlere göre çok geride kaldı. Erbağ’ı örnek gösterebiliriz toprak sanayisi var, tarım var, hayvancılık var çiftçilik var  bunlara rağmen bunun üzerine de üçüncü organize sanayisini kurdu 7 bin kişi istihdam ediliyor.Hakeza Tosya’da bugün ikinci ve üçüncü organize sanayiler kuruluyor ve buralarda 2 bin kişi istihdam ediliyor. Bu bir şehrin canlı kalması ve büyümesi için çok önemli bir imkan.

Anadolu’ya göçü Boyabat’ın değerlendirme potansiyeli var

Şimdi Türkiye’de 2050 yılına kadar özellikle İstanbul’dan , hem deprem endişesi hem de yaşanılan yüksek enflasyon sebebiyle yaşanan kaygı ve endişeler Anadolu’ya göçü hızlandırdı Anadolu’ya bir ters göç başladı. Bu ters göçte Boyabat’ın bu imkanı yakalaması gerektiğine inanıyoruz. Tabi şehrimizin potansiyeli çok yüksek.Hem insan kaynağı hem de ticaretle uğraşan insan sayımızın fazlalığı nedeniyle bu fırsatı, kaynağı değerlendirebilecek potansiyele sahip. Bu dönemde bu potansiyelin Boyabat’a çekilmesi gerektiğine inanıyoruz. Bunun da temelinde yatacak olan sürecin, şehrin her anlamda gelişmişiliğine, insanının kaliteli bir yaşama ulaşmasıyla mümkün olduğuna inanıyoruz. Şehircilik vizyonumuzda, belediyecilik vizyonumuz temel aldığımız esasta bu ,bu çerçevede ilerleyeceğiz inşallah.’’

Güncelleme Tarihi: 09 Mart 2024, 15:50
YORUM EKLE
YORUMLAR
Salim
Salim - 2 ay Önce

Sen kazanacaksın başkanım.

Adsız
Adsız - 2 ay Önce

Biz bize yeteriz,hiç ters göçe filan bulaşma istersen Murat!!!

Salim
Salim @Adsız - 2 ay Önce

ters göçü başlatan en büyük sebep enflasyon.Ne diyecek ; gelmeyin mi.Milletin memleketi , ister gelir ister gider.Bence çok doğru yaklaşmış başkan .

SIRADAKİ HABER

banner115