Kaya'nın sözleri açıklamada kalmadı desteğe döndü

Kaya'nın sözleri açıklamada kalmadı desteğe döndü

KAYA'NIN SÖZLERİ AÇIKLAMADA KALMADI, DESTEĞE DÖNDÜ!

Ayancık Belediye başkanı Hayrettin Kaya yerel basının demokrasinin ve denetimin ilk ayağı olduğunu belirterek  Sinop’taki 12 gazeteyi desteklemek üzere bayram mesajlarını 12 gazetede eşit olarak yayınlanmasını istedi.  

Kaya; 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nda gazetelere aynı mesajı geçerek ilçe ayırt etmedi ve yayınlanmasını istedi. Cumhuriyetin kuruluşunun 96. yıldönümü mesajını tüm yerel gazetelerde aynı oranda yayınladı. Gazetelerin zor günlerden geçtiği bu dönemde belediye başkanının bu desteği gazetelerinde dikkatini çekti.
     
Ayancık Belediye başkanı Hayrettin Kaya Sinop’taki 12 gazete’nin gazetelerin ortak sorunları olan ve yaşamsal önem arz eden ilanlarla ilgili ortak deklarasyonu sonrası desteğini açıklayan 2 belediye başkanından biriydi.  

Sinop Belediye başkanı Barış Ayhan ve Ayancık Belediye başkanı  Hayrettin Kaya yerel basına destek olma noktasında desteklerini basın açıklamaları ile kamuoyuna duyururken, başkan Kaya somut adımını da 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nda 12 gazeteye verdiği bayram mesajı ile gösteren tek belediye başkanı oldu.

-Haber Merkezi

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner115