Boyabat'ın tek kadın adayı Günal '' Seçimi kazanacağız ''

AYŞE MELEK GÜNAL "SEÇİMİ BİZ KAZANACAĞIZ" DEDİ 

Tüm Türkiye'de olduğu gibi Boyabat'ta da seçim çalışmaları hızla devam ederken CHP Boyabat Belediye Başkan Adayı Ayşe Melek Günal, değişim CHP'yle olacak Belediye Başkanlığını biz kazanacağız, dedi. 

25 Mart 2024 Pazartesi günü Orta Çarşı esnaflarını ziyaret ederek seçim çalışmalarını sürdüren Günal, beraberinde İlçe Başkanı Hülya Çelik ve partililer olmak üzere esnafları dinleyip projelerini anlattı.

Günal gazetemize yaptığı açıklamada "Çalışmalarımız çok güzel gidiyor. Adaylığımız açıklanalı sahaya çıkıp evlerimizi, işyerlerimizi gezip, kadınlarımızla, genç yaşlı, kadınlarımız ve gençlerimizle bir araya gelip, sorunlarını dinleyip projelerimizi anlattık. Ziyaretlerimiz son güne kadar da devam edecek. Gençler, işsizlikten yakınıyor, üniversite mezunları işsizlikten yakınıyor. Artık marketlerde çalışmak için bile torpil gerekiyor." dedi.

Vatandaşlarımız da bir değişime ihtiyaç olduğunu söylüyor diyen, Günal, "Biz de vatandaşlarımız da bu değişimin CHP'yle olacağını söylüyor. İnşallah kadınlarıyla, beyleriyle, gençleriyle desteklerini alıp 1 Nisan'da başkanlığı kazanacağız.

Projelerinin halkın ihtiyaçları olduğunu vurgulayan Günal, "İlçenin zaruri ihtiyaçları bile israf yüzünden, gösterişten, ranta peşkeş çekildiği için yapılamadı. İnşallah seçimi kazandığımızda projelerimizi uygulayıp sosya belediyecilik inşa edeceğiz.

Boyabat'ta bir değişim sağlayacağız, halkımızı sağduylu olmaya, ellerini vicdanlarına koyarak sandığa gitmelerini istiyoruz. Artık değişim şart oldu. Boyabat'ı makus talihine bırakmayalım. Aynı kişiler etrafında, ekseninde dönmeyelim. Artık kaderimizi bir başkaların yazmasına müsade etmeyelim. Bundan sonra kaderimizi bizler yazalım, bizler belirleyelim. Boyabat halkı her şeyin en iyisine layık. Bizler kazandığımızda inşallah ortak akılla bir belediyecilik inşa edeceğiz. Biz halkımızın desteğne inanıyoruz." ifadelerinde bulundu.

Cumuriyet Halk Partisi İlçe Başkanı Hülya Çelik te açıklamasında, genel seçimlerde Boyabat'ta 4 bin 500, Cumhurbaşkanlığı seçiminde 7 bin 500 oy aldıklarını hatırlatarak, "Boyabat'ta ikinci parti olduğumuzu hiç kimse unutmasın. CHP'ini  sonuncu parti gibi gösterenler algı operasyonu yapıyorlar. Böyle bir durum söz konusu değil. Biz gümbür gümbür geliyoruz. Ayşe Melek hanım seçim sürecini çok güzel götürüyor. İnşallah 1 Nisan'da güzel yarınlara kavuşacağız." dedi.

Çelik ve Günal konuşmaların sonunda "Birlikte güçlüyüz, birlikte başaracağız, bize inanın." diyerek, değşim isteyenlerden destek istediler.

Mahmut Coşkun

Güncelleme Tarihi: 26 Mart 2024, 14:40
YORUM EKLE
YORUMLAR
boyabatlı
boyabatlı - 1 ay Önce

ÇOOK ZOR.

Şükrü Arslan
Şükrü Arslan - 1 ay Önce

Başarılar CHP

Bilinmez
Bilinmez - 1 ay Önce

Ben size söyle söyleyim benim kümesteki horoz bile bu seçime girse sizden daha fazla oy alır .

SIRADAKİ HABER

banner115