Belediye Başkan Adayı Ferhat Yıldız’dan gazetemize ziyaret

Belediye Başkan Adayı Ferhat Yıldız’dan gazetemize ziyaret

Belediye Başkan Adayı Ferhat Yıldız’dan gazetemize ziyaret

31 Mart Yerel Seçimlerinde Adalet ve Kalkınma  Partisi’nin Boyabat Belediye Başkan Adayı Ferhat Yıldız ve Belediye Meclis Üyele adayları Boyabat Sesi Gazetesi’ne ziyarette bulundular.

Sohbet havasında geçen ziyarette seçim çalışmaları hakkında bilgi veren Başkan Adaydı Ferhat Yıldız  ilçede acil çözülmesi gereken sorunların bildiklerini ifade etti. Genç ve dinamik bir kadro kurarak çok çalışacaklarını söyleyen Yıldız, Çevre Yolu sorunu için Ulaştırma Bakanı Abdülkadir Uraloğlu ile görüştüğünü belirtti.

Başkan Adayı Ferhat Yıldız ‘’ Uzun yıllar boyu siyasetin içerisinde olmamamız sebebiyle bürokraside büyük bir tecrübemiz var. Sorunların hızlı çözülmesi için genç ve dinamik bir kadro kurduk. Öncelikli sorunumuzun çevre yolu olduğunu sayın bakanımızıda ifade ettim takipçisi olacağını söyledi. Boyabat’ın içerisinde alternatif yollar planlıyoruz. Kütüphane’nin arkasında bulunan alanda yeni bir otopark yapmayı planlıyoruz. Bu gibi önlemlerle trafiğimizi rahatlatacağız.

Eski Hükümet Konağı’nın olduğu bölgeye de çok güzel bir Dijital Kütüphane kurma projemiz hazır. Konaklarla ilgili çok güzel projeler hazırladık. Buraları restore edip Kadın Kooperatiflerine, Gençlerimize çok güzel imkanlar sunmayı planlıyoruz. On iki tane vizyon projemizin yanında  küçük projelerimiz de mevcut. Hepsini hayata geçirmek için ekip arkadaşlarımızla, partimizle uyumlu bir şekilde gece gündüz çalışacağız ‘’ dedi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Boyabat Sesi Gazetesi İmtiyaz sahibi Gazeteci İsmet Sezer  Başkan Adayı Yıldız’a çalışmalarında başarılar diledi.

Ziyaret çekilen hatıra fotoğrafıyla son buldu.

- Boyabat Sesi

Güncelleme Tarihi: 05 Mart 2024, 16:45
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner115