Belediye Başkan Adayı Adem Işık’tan gazetemize ziyaret

Belediye Başkan Adayı Adem Işık’tan gazetemize ziyaret

Belediye Başkan Adayı Adem Işık’tan gazetemize ziyaret

31 Mart Yerel Seçimlerinde  İYİ Parti Belediye Başkan Adayı Adem Işık ve Meclis Üye adayları Boyabat Sesi Gazetesi’ne ziyarette bulundular.

Sohbet havasında geçen ziyarette seçim çalışmaları hakkında bilgi veren Başkan Adayı Adem Işık sahada vatandaşlardan gelen tepkilerin çok güzel olduğunu ifade etti.

İYİ Parti Belediye Başkan Adayı Işık konuşmasında şu ifadelere yer verdi ‘’ Ben belli bir süredir siyasetin içerisinde olan biri olarak şunları söylemek isterim. Sahada bu kadar ilgi ile karşılaşmadık. Bütün ekip arkadaşlarım bu ilginin farkında. Ben burada yaşıyorum benim çocuklarım da asbestli borulardan su içiyor, benim çocuklarım da tüm olumsuzluklardan etkileniyor. İşte bu sebeple Boyabat’ın tüm sorunlarını çözmek için elimden geleni yapıyorum ve yapmayada devam edeceğim. Bu kapsamda vatandaşlar da bunları görmüş olacak ki yoğun bir ilgi ile karşılanıyoruz. Her vatandaşımıza projelerimizi tek tek anlatıyoruz 31 Mart’a kadar gecemizi gündüzümüze katacağız vatandaşlarımıza bu projelerimizi duyurucağız.’’ dedi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Boyabat Sesi Gazetesi İmtiyaz sahibi Gazeteci İsmet Sezer  Başkan Adayı Adem Işık ve ekip arkadaşlarına çalışmalarında başarılar diledi.

Ziyaret çekilen hatıra fotoğrafıyla son buldu.

- Boyabat Sesi

Güncelleme Tarihi: 08 Mart 2024, 11:59
YORUM EKLE
YORUMLAR
İbrahim uğur sinop saray düzünden
İbrahim uğur sinop saray düzünden - 2 ay Önce

Şirin beldemiz boyabatavergi rekotmeni olduğu içn teşekür ediyorum bereketi bol olur inşAllah hayırlı kazançlar olsun

SIRADAKİ HABER

banner115