Ak Parti Boyabat Belediye Başkan Adayı Ferhat Yıldız vatandaşlar tarafından karşılandı

Ak Parti Boyabat Belediye Başkan Adayı Ferhat Yıldız vatandaşlar tarafından karşılandı

Ak Parti Boyabat Belediye Başkan Adayı Ferhat Yıldız vatandaşlar tarafından karşılandı

31 Mart Yerel Seçimlerinde Boyabat Ak Parti Belediye Başkan Adayı Ferhat Yıldız vatandaşlar tarafından coşkuyla karşılandı. 

08 Şubat 2024 Perşembe günü Adalet ve Kalkınma Partisi’nin Boyabat Beldiye Başkan adaylığı açıklanan Ferhat Yıldız’a İlçe Başkanlığı önünde karşılama programı düzenlendi. Yıldız Ak Parti Belediyecilik anlayışının bir ürünü olarak Boyabat’ta çok güzel hizmetler yapacaklarını vurguladı.

Başkan Adayı Ferhat Yıldız konuşmasında şu ifadelere yer verdi ‘’ Kıymetli Boyabatlılar Recep Tayyip Erdoğan’ın Belediyecilik anlaşını şiar ederek Boyabatımız da çok güzel hizmetler yapacağız. Ziyaretlerimde bir kez daha anladım ki güzel Boyabatım için bir ömür feda edilir. Çok güzel projelerimiz var yakın zamanda bu projelerimizi vatandaşlarımıza duyuracağız. 31 Mart akşamına kadar bütün derdimizi hayallerimizi Boyabatlı hemşehrilerimize bir bir anlatacağız. Boyabatımızda sıkılmadık el girilmedik gönül bırakmayacağız. Buradan tüm aday adayı arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. Hepsi beni arayıp ayrı ayrı tebrik ettiler. Bu görevde yanımda olacaklarını ifade ettiler. Yeni bir sayfa açıyoruz geçmiş dönemde olumsuzlukları bir kenara bırakıp davamıza, liderimize yakışır bir şekilde çalışacağız. Güçlü teşkilatımıza, güçlü ekibimizle Boyabatımızı bir üst lige taşıyacağız. Allah’ın izniyle hazırız kararlıyız, bir olacağız, birlikte kazanacağız birlikte başaracağız. Böyle yoğun bir kalabalıkla coşkuyla katılımla bizleri burada karşıladığınız için hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum.’’ dedi.

Konuşmasının ardından hatıra fotoğrafı çektiren Ferhat Yıldız  tebrikleri kabul etti. Ak Parti  İlçe Başkanlığı’nda yapılan  toplantı sonrası program son buldu.  Başkan adayı Ferhat Yıldız'ın ilerleyen günlerde projelerini tanıtacağı bir program düzenleyeceği öğrenildi.

- Boyabat Sesi

Güncelleme Tarihi: 12 Şubat 2024, 18:49
YORUM EKLE
YORUMLAR
hamza
hamza - 3 ay Önce

bu seçimde sıkıntı var, bu karşılama normal ak partinin karşılaması gibi değil ya aday yanlış ya boyabatta insanlar ak partiye yorgun

boyabatlı
boyabatlı - 3 ay Önce

sayın başkanım coşar abime ayıp oldu bence yüzüde asık zaten ben vermeyeceğim biline zihniyet değişsin .

halk
halk - 3 ay Önce

ordaki tabelaya kafam takıldı soruyorum hangi güven hangi istikrar devam edecek güven kalmadı da istikrar dediğiniz bu hergün yağmur gibi yağan zamlar mı ekmek 10tl. mazot benzin 45tl. ayçiçek yağları 5lt.210 tl maaşlar kuş gibi neyin kimin istikrarı anlamadım hani uçuyorduk hani kaçıyorduk kişi başı gelirimiz bilmem kaç dolar olacaktı nerde bunlar yetmiyor gibi deprem bahanesi nedeniyle senede dört defa araç vergisi alındı biraz da kendinizden tasarruf yapın milletin canını okudunuz birde artık memleketimizde kendi memleketine hiç bir faydası olmayan savaştan kaçan suriyelileri istemiyoruz.

şaban
şaban @halk - 3 ay Önce

hayır sen kimi istiyon onu da yazsaydın pkk ile kucak kucağa oturanlarımı

MURAT 5734
MURAT 5734 - 3 ay Önce

UMARIM BU SEÇİM BOYABAT HALKI GÖZÜNÜ AÇAR, FERHAT BEYİN ŞEFİK BEYDEN FARKI NEDİR? DİĞER ADAYLARDANÜSTÜN TARAFI NEDİR? NEDEN FATİH BEY, ADEM BEY YADA ORHAN BEY DEĞİLDE FERHAT BEY? HALKIN TALEBİMİ PARTİ YÖNETİMİN İSTEDİĞİMİ OLDU? 22 SENEDİR İKTİDAR OLAN BİR PARTİNİN YILLARDIR BELEDİYE BAŞKANIDA AK PARTİLİ AMA BELEDİYECİLİK ADINA ÇOK GERİ KALINMIŞ HİZMET YETERİ KADAR VERİLMEMİŞTİR, BOYABAT BU SEFER ELİNİ VİJDANINA KOY BAŞKA BOYABAT YOK!! ÇOCUKLARIMIZ İÇİN SAĞDUYULU OLMAYA DAVET EDİYORUM, SAYGILARIMLA

SIRADAKİ HABER

banner115