Gazetemizden Boyabat Belediye Başkanı Hasan Kara’ya ziyaret Gazetemizden Boyabat Belediye Başkanı Hasan Kara’ya ziyaret

AK Parti Boyabat Belediye Başkan adayı Ferhat Yıldız oldu

2024 yılı 31 Mart Pazar Günü gerçekleştirilecek olan Mahalli İdareler Seçimi için Adalet ve Kalkınma Partisi 'nin Boyabat  Belediye Başkanı adayı Ferhat Yıldız oldu.

31 Mart Yerel seçimleri için Boyabat’ta partilerin Belediye Başkan adayları belli olurken AK Parti’nin adayı merakla bekleniyordu. 9 aday adayı arasında geçen başkan adaylığı süreci sonlandı. Adalet ve Kalkınma Partisi’nin Boyabat Belediye Başkan Adayı Ferhat Yıldız oldu.

Yıldız’ın 09 Şubat 2024 Cuma günü Sinop’ta yapılacak aday tanıtım toplantısına katılacağı öğrenildi.

Ferhat Yıldız kimdir ?

1983 yılında Boyabat’ta doğdu. İlkokulu Cengiz Topel İlkokulunda,  ortaokul ve liseyi Şehit Ersoy Gürsu Anadolu Lisesinde tamamladı.  Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi İktisat bölümünden 2006 yılında mezun oldu.  Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi alanında tezli yüksek lisans eğitimine devam etmektedir. 2009-2014 yılları arasında Ak Parti İlçe Başkan Yardımcılığı, 2014-2020 yılları arasında 6,5 sene Ak Parti Boyabat İlçe Başkanlığı görevlerinde bulundu.  Birçok sivil toplum kuruluşunda görev aldı. İyi düzeyde İngilizce bilmekte ve 2006 yılından bu yana aile şirketinde Yönetim Kurulu Başkanı pozisyonunda çalışmaktadır.

- Boyabat Sesi

Editör: Haber Merkezi